Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

Üdv !
    Én is szeretném majd kipróbálni a Mac OS-t a PC-men, most fogok ujratelepíteni (Win7-et is felrakok), és így kialakítanék egy particiót a Mac OS-nek is.
    Mennyi hely ajánlott neki, ha nem fogok komolyabb helyigényű programokat felrakni, igazából csak az alap rendszer férjen el kényelmesen ?
    Egy 160GB vinyót osztok fel, valószinűleg így (ez lenne a lemezen is a sorrend "fizikailag") : 50GB Win7, 20GB XP, 20GB Linux, ? Mac OS, és a maradék adatnak.

Egyenlőre a projectbe még nem vágok bele (meg előtte még a Linuxal akarok megismerkedni), csak létrehoznám a helyet a partición, és 1-2 hónap múlva raknám csak fel. De ahogy olvasom, a Dual-boot-os rendszer egy vinyóval elég bonyolult. Vagy nem is ajánljátok ezt, és inkább menjen külön vinyóra ?
    Van még egy 160GB ATA vinyóm, csak azt igazából a mostani újratelepítés után már pont száműzni akartam a gépből. Bár a zaj problémáját esetleg meg tudom oldani azzal, hogy berakom egy mobil-rackbe, és azt csak akkor kapcsolom be, amikor a Mac OS-t használnám.

Új hozzászólás Aktív témák