Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  macOS PC-re (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:

1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3051) kezdoboy válasza tlac (#3020) üzenetére


kezdoboy
csendes tag

szia

Kipróbáltam 10.5.5e-, mindent sikerült átírnom, vagyis az AppleYukon helyett Yukon2 volt, de láttam a sorokat (marvell 88e8053), de ezt át is javítottam (marvell 88e8055) a benne lévő másik 2 sorral együtt, láttam, hogy a file lementődött, újbóli fileeditálással. Az eredeti installos file-t lementettem, ha nagyon fejre állna.
Írtad, hogy ha elindítom akkor az rögtön működik is, de sajnos hiába próbáltam ki nekem a system Network ablakban csakis 1 db sorom látszik a baloldali listában: Built...Serial Port, Not Connect, semmi több, pedig láttam a neten képeket, hogy illene neki 10-12 sornak is látszódnia.
A 10.5.5. install közben a Custom-ban a Network sorokat csak az AppleYukon2-őt kapcsoltam be régebben, de most többet is. Akármennyit is kapcsoltam be a formázás után, azután csakis ez az 1 sor látszott. Mintha valami egyebet is install közben vagy talán install után be kellene kapcsolni, vagy aktivizálni kellene valamit.
Kipróbáltam a 10.5.5. install közben, hogy a Network ethernet legyen, mert router felöl jön a net leosztás, ekkor az ip címeket is kérte, amit bepötyögtem, ezen a kábelen ugyanilyen címen már működött pc, csak a kábel lett átdugva.

légy szíves ezen adatok figyelembe vételével jelezz vissza, hogy mit kellene még beállítanom, hogy a system Network ikonja utáni ablakban ne csak ezt a Port...-ot lássam, hanem a Yukon, vagy bármi egyéb hálózati driver felajánlásokat is

előre is köszi

szia

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  macOS PC-re (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.