- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#92049152 #24951 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom így is feltelepíteni, egyébként betudtam töltetni boot előtt a GraphicsEnabler=No paranccsal, de 5 perc után kifagyott. Nagyon belenézni sem tudtam. Ok, mondom csinálok egy másik telepítést, itt már automatikusan kivettem a pipát GraphicsEnabler=Yes-nél, igaz simán bebootolt, de csak 1024-es felbontásom van most. LAN sincs még.
Próbáltam összeszedni pár kext-et, hogy legalább net legyen win alatt. Erre most cseszik beengedni, mivel hogy állítólag rosszul ütöm be a nagyon nehéz négy darab nullát, amit megadtam az elején. XD
De akkor megpróbálkozom így is, ahogy te írtad. Egyébként a billentyűzetre mi a megoldás, az érdekes, hogy a betűk szinte szanaszét vannak. csak egy példa, konkrétan az F helyén van az M.
Az asmedia port az melyik a HERO VII deszkán?
Új hozzászólás Aktív témák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest