- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
válasz
HollyBoni #21896 üzenetére
Így van. Ami a Lion-t és Mountain Lion-t illeti, én sehol nem találkoztam olyan alternatív forrásból - értsd: warez - letölthető változattal, ami nem csupán az InstallESD.dmg-t tartalmazta volna. Némi kutakodás után úgy tűnt, hogy másnak is ez a tapasztalata. Ebből következik egyenesen, hogy az UniBeast csak az App Store-ból letöltött változattal működik együtt, ami nem csak az dmg-t tartalmazza. Viszont a Store-ból megvásárolt változatban található InstallESD.dmg-t ki lehet cserélni alternatív forrásból származó másikra, az UniBeast nem fog problémázni rajta. Ez azért lehet szükséges, ha valamilyen okból kifolyólag nem a legfrissebb verzióból szeretnék telepítőt készíteni.
Továbbra is kérlek, ha te az UniBeast-et rávetted arra, hogy csak az InstallESD.dmg-t felhasználva készítsen telepítőt, akkor írjad le annak a hogyanját mindenki számára érthetően. Ha pedig sikerült alternatív forrásból származó teljes csomagot szerezni, kérlek privátban írjad meg nekem, hogy honnan, mert én konkrétan sehol nem találtam, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsen. Ezért is kértelek meg, hogy írjad meg ha így van, illetve ha úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest