Új hozzászólás Aktív témák

• szaszabi77

csendes tag

Sziasztok.
    Nekem is lenne egy nagy problémám.Inteles gépemre szeretném feltenni,külön vinyora a Mac os x leopard 10.5.2 kaleeway féle verziot.Szépen tökéletesen ment a telepités,bár igaz hogy a customize menüben gyakorlatilag fingom sincs mit kell az én gépemhez bejelölgetni,de ami hasonlitott az én gépemben lévö nevekre azokat jelölgettem be.Azt tudom hogy a kernrlnél azt a sleep 9 vagy mit jelöltem.A lényeg az hogy miután feltelepitette,az ujra inditás után szürke képernyö,szürke almával,pörgö konzollal és egy idö után megjelenik a behajtani tilos jel.Végig zongoráztam az elöttem probálkozok tanácsait:-v -x -s -f és kombinálva is ,de az eredmény néha ugyanaz néha meg,dos-os képernyö a sok fehér betüvel,ahová egy idö mulva kiirja hogy "wairing for a root device"Valaki segithetne rajtam met már kezdek belecsavarodni

A configom:

CPU típusa: DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200)
    Alaplap neve: Asus P5ND2 SE (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce 570 Ultra Intel Edition
    Rendszermemória: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
    Videokártya: MSI NX7950 GT (NVIDIA GeForce 7950 GT) (512 MB)
    Hangkártya: Analog Devices AD1986A @ nVIDIA nForce 430i (MCP51) - High Definition Audio Controller

Segítségeteket köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés