Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tiki
tag
Ja te meg nyertél 60 000 Ft ot, mert jól jött igen meddig egy hónapig, mikor valakik meg lenyulják állandóan a nagy 100-200 millákat hadjuk már.
Kűlönben meg erre felé játszhatnál Jokert mióta kitalálták még a közelben sem voltak olyan sorszámú
szelvények amiket huztak ez is érdekes nem.
Ha bedobok egy gépbe 100Ft ot amibe plűs macik vannak bztos láttatok már ilyet, akkor ugy is azt fogom kihuzni amit akarok nem?
Ez van a Joker számokkal , és a lottó számokkal is ugy is azt fogják huzni amit ők akarnak, ahogy nekik jó mármint a SZRT nek a többi embert meg laszarják csak a pénz menjen be nekik -
sziszegő
senior tag
Én inkább az oroszrulettet részesitem előnyben :C
-
MLaca
őstag
Egy éve 60 000 Ft-ot nyertem, igaz a Jokerrel, de lottón, 5-ös lottóm. Pont jól jött a pénz..
-
tiki
tag
igen én nem tagadtam, hogy szoktam lottózni, de hogy nem engedik az embereket nagyot nyerni, ezt is megirtam ha nem is itt, de valamelyik forumban azthiszem.
Meg azt is irtam még , hogy ha az ember ugy játszik ahogy ti is szeretnétek, hogy ennyi % , ennyi esély , ennyi szám stb. akkor meg ugy kiforgatják az ember játékát, hogy a ringlispir hozzá képest tanuló játék.
És ilyenkor álltalában érdekes mindig van egy emberke da csak egy akinek telitalálatosa van.Mindig ilyen egy emberek nyernek.Ez több mint furcsa.
És nem egyszer fordult elő ez az eset, ilyenkor látszik kurvára a csalás.
Ja hogy miért lottózok mert hűlye vagyok, mert az embert könnyű be ámitani és kész. -
bcs
aktív tag
'' Bármikor bejöhet ''
miért, nem?
tiszta agymosás az egész, mert azt sugalja nem kell venni ezrekért, 150 FT al is megnyerheti
igen, megnyerheti. miért, nem? akkor hol is az az agymosás?
és nem lenne ekkora háttér munka csalás stb.
nincs háttérmunka, sem csalás. nem is kell, hogy legyen, mert ha elolvasnád rendesen a teljes játékszabályzatot, akkor tudnád, hogy az egész nem lehet veszteséges az szrt-nek. nem csalnak, hidd el. nem akar téged mindenki átverni.
Az a baj hogy eltudják hitetni az emberekkel azt , hogy nyerhet, nem is azt , hogy milyen mennyi eséllyel stb, csak azt hogy nyerhet.
ezt nem kell elhitetni senkivel, mert igenis, bárki nyerhet a lottón, akkor is, ha egész életében csak egy szelvényt vesz...
mert onnantól már , hogy megvetted még ha 150 FT ért is ő gazdálkodik a te pénzeddel.
nem értem, hogy ezzel mi a bajod. ha veszel akármit, onnantól fogva már a kereskedő gazdálkodik a pénzeddel, nem?
ui: tényleg, akkor te miért is veszel lottót???
[Szerkesztve] -
tiki
tag
Nem arról van amit irtál csak akkor szerintetek meddig lehet embereket hűlyére venni, meddig lehet elhitetni emberekkel hogy , '' Bármikor bejöhet '' , tiszta agymosás az egész, mert azt sugalja nem kell venni ezrekért, 150 FT al is megnyerheti, csak vegye, igen ha egyenlő feltételek lennének, és nem lenne ekkora háttér munka csalás stb.
Az a baj hogy eltudják hitetni az emberekkel azt , hogy nyerhet, nem is azt , hogy milyen mennyi eséllyel stb, csak azt hogy nyerhet.És ez pont elég a SZRT. nek, mert onnantól már , hogy megvetted még ha 150 FT ért is ő gazdálkodik a te pénzeddel. -
lamadou
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
De te azt nézed, hogy milyen gyakran szokott lenni öt egymás utáni szám, én meg azt hogy BIZONYOS öt egymás utáni szám! És itt nagy a különbség. Amúgy szerintem is az a tuti, ha mindig ugyanazt játszod, mert elvileg 826923 éves korodra ki kellene jönnie legalább egyszer, a valószínűség szerint:DDD Úgyhogy türelem, türelem, türelem...:DD
-
tiki
tag
De amugy azt is meg lehet nézni, hogy már milyen keveset fizetnek a nem telitalálatos nyerőosztályok , és ez nem azért van mert olyan sok van hanem azért mert egyre kevesebben játszanak, mert már mindenkinek kivan a töke attól , hogy átvernek mindenkit gátlástalanul.
Na meg csak ugy gondolkozzon mindenki el azon , hogy melyik az a cég akármilyen jólmenő cég is legyen amelyik, Pl: kifizet havonta vagy két havonta
100-200 vagy akár többszáz millió forintot na akkor le huzhatná a rolot azthiszem.
Ez mind amellet , hogy egyre kevesebben játszanak. Miért , mert nagy a munkanélkűliség a szoc. járulékos nem lottót fog venni a gazdagabb megint nem lottót fog venni, akkor kik játszanak mi, hát ez az.
De azért lehet 100 milliókat nyerni mi a nagy lóf.
Ez a mézes madzag. -
tiki
tag
Ha nem ugy lenne nem irnám ez a baj m bármit is x elsz mellé fogják huzni ez tuti
-
tiki
tag
Ha nem ugy lenne nem irnám ez a baj m bármit is x elsz mellé fogják huzni ez tuti
-
rog
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
eh...
nem érdekes. úgy van ahogy gondolod... -
tiki
tag
Lehet keresgélni meg variálni nem sokra mentek vele, mert onnantól, hogy befizeted nem sok esélyed van bármit is x elsz
-
TrollBalint
addikt
külön-külön nézve őket úgyanakkor esélye van, hogy kihúzzak, vagy hogy nem húzzák ki. Ebben igazad van. De én azt mondtam, hogy pár olyat kihúzni ami nem valószinü, hogy kijön. 5 egymásutáni számnak kisebb az esélye, mint 5 nem egymásutáninak (de megjátszom amit irtál, és honnan tudod, hgy még sosem volt? :DD)
:U -
rog
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
lehet hogy a 21,22,23,24,25 az nem sűrűn szokott lenni, de a 21,45,35,78,56 az például még sose volt.. :))
-
TrollBalint
addikt
Egyátalán nincs kevesebb esélye, de nem sürün szokott lenni ilyen, azt te is belátod. Ezért irtam, hogy lehet ''trükközni'' ami annyit jelent, hogy kockáztatni. Persze, lehet, hogy pont bejön a 21,22,23,24,25 :) Éppenséggel én verziómat tovább viszed, és a X lehetőségből kizársz X-1-et (azaz egy kombinációt teszel meg). Akkor sokat kockáztatsz, és roppant kicsi az esélye, hogy nyerj. Ha csakkicit kockáztatsz, már több esélye van hogy nyerj, viszont csökkented a költségeidet. (nagyjából ezért hivják SZERENCEjátéknak :) )
Esetleg egy (majdnem) tuti tipp: évekig kell játszani fix számokkal, abbahagyni és akkor biztos, hogy kihúzzák. :DD Nem egy helyről hallottam már :) Viszont valaki másnak (rokon) meg kell tennie,különben oda apénz :C -
tiki
tag
Egy kicsit másképp fogalmazzuk meg a dolgokat.Mindenki tévedésben van aki azt mondja , hogy lehet ill. nem lehet nyerni a lottón.Ugyanis az a helyzet,hogy az Szrt előre leszimulált huzások alapján, már egy előre meghatározott nyerő osztály/db szám alpján végzi el a hétvégi ill. szerdai lottó huzásokat.Tehát már előre megvannak a nyerő számok. Ugyhogy nem annak van szerencséje aki jó számokat tőlt ki hanem aki bele esik az ő általuk ki szedett játékba.
Én nem tagadom játszok, néha többel néha kevesebbel, de nem tekintem létkérdésnek, mert sok más jellegű játék is van még ezen kivűl na nem mondom egy nagyobb nyeremény azért engem is feldobna.
Játékaim során észre vettem, hogy ha Pl x darab szelvénnyel játszok ugymond x eséllyel, na azért be kell valjam tőbbszőr volt a hatoson 4 es az ötösön 3 mas,
stb, és ki lehet válogatni űgy a számokat hogy jó legyen, lehet találni,de csak keveset.
Szóval nem engedik az embereket nyerni nagyot, ha valaki bemegy a lakhelyén lévő lottózóba, akkor ott általában ki van irva , hogy azon a helyen már mennyit fizettek ki nyeremény cimen összesen.Nálunk ez ominozus esetnél 23000000 mill
volt ki irva olyan november környékén x évben.Én akkor mondtam a hölgyikének amit többen is hallottak, ez mind szép és jó de akkor hol vannak a 100 - 200 - vagy nagyobb milliós nyeremények.Mondanom se kell másnap már nem volt kint a ki irás, le vették.
Na szóval mikor erősebben játszottam ugymond szőnyeg teritéses elven, akkor a játékomat kiforgatták elég feltűnő modon , és mit ad isten ilyenkor mindig volt egy - egy teli találatos, most mindegy melyik lottó.
Az az érdekes , hogy mindig ilyen egy emberek nyernek nagyot ilyen Fantom emberek .
Na szóval az a helyzet, hogy kurva nagy a háttér munka ebben a lottóban, és ilyen egyenlőtlen feltételek mellet, nagyon nehéz nyerni sőt mondhatnám hogy lehetetlen.
Mert a gépi huzás, a golyós huzás mind mind befolyásolható, csak ha ez kiderűlne
nagyot bukna sok ember.
Sok év tapasztalata. -
válasz
concret_hp
üzenetére
igen, 1 : 44,6 az esély a kettesre. tehát nem ''igazságos'' a játék...
de az ötös esetében sem az, csak akkor lenne az, ha 6,6 milliárd fölött lenne a nyeremény. -
Speccy
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
sportfogadás és a póker az, amiből meg is lehet élni... ha valaki komolyabban ért ezekhez, akkor az már nem szerencsejáték...
-
concret_hp
addikt
nem olvastam végig de múltkor kiszámoltanm és asszem valami 1 : 44 (45?) az esély a kettesre, ami ugyebár kb. 800-1000-et fizet, tehát nagyából 6*os zsetont. -> ha a játékér jáccasz úgy még +érheti, de ha ebből akarsz +élni akkor az valszeg nem fog összejönni. (ez mondjuk a többi szerencsejátékra is igaz)
-
rog
addikt
annak az esélye, hogy nem egymás utáni számokból álló kombinációt húznak ki tényleg nagyobb, minthogy egy egymás utáni számokból álló kombinációt húznak ki. (mivel jóval több kombinációt lehet csinálni úgy hogy azt ne egymás utáni számok alkossák)
de ennek semmi köze ahoz, hogy a lehetséges összes kombinációból ugyanakkora eséllyel lehet kihúzni az 1,2,3,4,5-öt, mint a 1,2,3,4,55-öt vagy akár 23,54,1,29,87-et.
tehát ha kihagyom az 1,2,3,4,5--öt mert az úgyse húzzák ki soha. akkor ugyanígy ki kellene hagynom a 11,25,57,62,89-et is. mert annak sincs nagy esélye, hogy valaha is kisorsolják. -
gabe_
őstag
Uhh! matekból mindig gyenge voltam... :)))
-
-
lamadou
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem sokat értek a valószínűségszámításhoz(14 éves fejjel) de miért lenne kevesebb esélye annak, hogy mondjuk a kihúzott számok pl. a 23,24,25,26,27 legyenek, mint pl. 21,45,35,78,56? ugyanúgy 1 a kb. 40 millához.
-
lamadou
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem sokat értek a valószínűségszámításhoz(14 éves fejjel) de miért lenne kevesebb esélye annak, hogy mondjuk a kihúzott számok pl. a 23,24,25,26,27 legyenek, mint pl. 21,45,35,78,56? ugyanúgy 1 a kb. 40 millához.
-
szucsi
őstag
Rég volt már a matek érettségim, de nekem így tűnne logikusnak:
90 első számhoz húzhatnak 89 másodikat, 88 harmadikat, stb.
tehát mindig az előző húzásnál egyel kevesebből húznak.
ha visszadobnák a számot (tehát ugyanazt többször is ki lehetne húzni) akkor lenne 90 az ötödiken, így meg a kiszedett szám már nem játszik.
szóval hol a hiba? -
gabe_
őstag
De érdekes,azt hallottam, hogy a 70-es, 80-as években szinte majd minden héten volt telitalálat, gyakran több is. Ehhez képest manapság nem sok van, pedig sztem többen lottóznak mint akkoriban...
Csak azóta sokat fejlődött a számítástechnika, műholdak meg minden...
Szerintem ez a műholdas dolog is csak arra kell, hogy az ''adózó'' számait egyből feldolgozza a központi 'agy' számítógép, és azt a kombinációt ne húzzák... legalábbis ne telitalálatosra.
...
jó kis összeesküvés elmélet mi? :) -
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ööö.. ha havi ezres, akkor az egy éve 12000 ft.. ha 5-6 évre nyerted meg, akkor 60000-72000 ft-t fizetett a hármas?
-
Pá
addikt
-
igi
aktív tag
Ez a lottó dolog szerintem addig jó, amíg az emberek játéknak fogják fel, és nem pénzkereseti lehetőségnek.
1-2 dolog biztos:
Ha az összes lottózót együtt nézzük, akkor veszteséges. Egyrészt a SzRT eleve a befizetett pénz X százalékát (0<X<100 - szerintem max. 50-75% lehet) rakja az adott játék nyereményalapjába. Ebből még az államkasszába vándorol a 36% nyereményadó, tehát a befizetett pénznek legjobb esetben is a 32-48%-a kerül vissza a játékosokhoz... :Y
Ha az egyén szempontjából nézzük akkor egy érdekes játék, ami pénzbe kerül - mint minden. Ráadásol egy minimális esély arra is van hogy megüsd a főnyereményt - de már egy kettes találat is szerintem örömöt okoz. :)
Ami meg a fölösleges pénzkidobást illeti, én úgy érzem, hogy van egy csomó más dolog, ami szintén ebbe a kategóriába tartozik - játékterem, fennebb említett dolgok (kaja-pia, számítógép), cigi stb... Szerintem azért ember az ember hogy hülyeségekre költse a pénzét :D
A lottózók közül azok a problémásak akik tényleg elhiszik, hogy nagy esélyük van sokat nyerni.
Habár még mindig nagyobb esély van lottón nyerni néhány millát, mint pl. bagózás vagy doomozás;] közben .
üdv:igi
[Szerkesztve] -
bcs
aktív tag
nemtom. már rég nem számolom :)
kb. 650-680E pluszban.
de mindig is a játék kedvéért játszottam.
megvan fixen, hogy egy héten max. 4 lottót veszek. többet nem. így azért a ló túlsó oldalára se fogok esni.
azokat sose értettem, aki hetente 15-20E vagy még több pénzt költenek lottóra. -
bcs
aktív tag
nyerési esélyek megvannak a www.szrt.hu-n
-
-
-
Képzeljétek 2 hete a skandináv lottón megnyertem életem legnagyobb lottónyereményét, kemény 4128 Ft-ot! :)) soha 800 Ft-nál többet még nem nyertem pedig minden héten 3-4 szelvényt veszek... érzem, hogy ez az első lépés a milliós nyeremény felé vezető úton. :D
------------------------
Konkrétan kiszámoltam, hogy annak az esélye, hogy kettesed lesz, 2,24 %.
a hármas valószínűsége : 1 : 1231
a négyesé : 1 : 103.410
annak pedig, hogy ötösöd lesz, 1 : 43.949.268.
de nem lehetetlen ! :)
annak, hogy nem nyersz semmit, 97,67 % az esélye.
Egyébként a hatoson nagyobb az esély, én abban bízom ! ott 1 : 8.145.060 a valószínűsége annak, hogy nyerek...! -
TrollBalint
addikt
Az igaz, de mint irtam anyagilag nem jól jönne ki az ember, bár ha figyelembe vesszük, hgoy egy csomó 4-est 3-as 2-est is eltalál... de még akkor sem.
Én ha lottozok, akkor csak egy szelyénnyel, mert azzal is akkora esélyem van mint 2-vel. (50%) Másrészt, ha matematikailag nézzük két szelvénnyel 2x akkora esélyem van, de az elhanyagolható különbség, még 5-6 szelvénynél is, viszont ott már az ár nem elhanyagolható :) -
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
4-esed volt? :))
de azt elismered, hogy pluszban lenni szinte lehetetlen a lottón hosszútávon (azok tudnak, akiknek 5-ösük, vagy 6-osuk volt... de erre olyan kevés az esély, mint a magyaroknak VB-t nyerni... :DD ) -
rog
addikt
én utoljára vagy 8-9 évesen nyertem a lottón. asszem kettesem volt, már nem emlékszem csak a hihetetlen összegre amit kaptam: 23forint. :))
(faterom játszik mindig mindent. neki volt olyan hogy két szelvényen megvolt az összes szám hatos lottón. az egyiken 4+1 a másikon meg egy 2-es. aznap már nem nagyon lehetett komunikálni vele... :) ) -
szucsi
őstag
Lett egy kettesem az ötöslottón. :D
hétszázvalamennyi üti a markomat holnap.
Az ugye százvalamennyi, ha hatszázat visszaforgatok a jövő heti szelvényekbe.
Szóval elkezdtem mocskosul nyerni, innen már nincs megállás.
Rettegj Szerencsejáték Rt., jövő héten újra lecsapok! -
gro0ms
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor, ha minden 4.et töltesz ki méris csak 25%od van arra, hogy nyerj. És akkor BIZTOS nem nyersz (alá Murphy)
-
TrollBalint
addikt
nem kell 100%-ra menni
Pl. elég kicsi az esélye, hogy 5 egymás melletti számot fognak kihuzni, még annak is, hgoy 4 egymás mellettit...
ezzel szerintem egy milliárd körül lehet sporolni...
persze nem biztos, hgoy jó lenne 3 milliárdot arra kolteni, hogy megnyerjek mondjuk 500 milliót... :D -
Notes
senior tag
Régebben én is TippMix-eztem (néha még nyertem is 200Ft-ra 2000-et, meg hasonló volumenek). És tényleg vannak jól tippelhető ligák (pl. NBA), csak az a baj hogy pofátlanul alacsonyak az oddsok. Pl. a nagyobb csapatok (Pacers, MU, Milan), ha nem egy rangadót játszanak, akkor ilyen 1,2-es odds van rájuk. Emiatt elment a kedvem tőle.
Inkább beküldtem a ''S/0 léparádé'' játékba a kivágott kuponokat és nyertem 100.000Ft-ot. :)) -
gro0ms
aktív tag
Ha 100%ig biztosra mész, kb 4milliárd Ftod megy el arra, hogy feladhasd a szelvényeket, kitöltsed a szelvényt és 473040 órán át fogod Xelgetni őket (evés, alvás nélkül, ha egy lottószelvényt 2 perc alatt töltesz ki és egyszer sem hibázol) az összes lehetséges kombinációban. Ha egyet kihagysz éppen annyi az esélye, hogy az a szelvény lesz a nyerő mintha csak egy szelvényt adtál volna fel.
Szal mi kell a nyereményhez?
- kézügyesség
- befektetésre vágyó 4 milliárd magyar forint
- késztetés, hogy 54 éven keresztül töltsded a szelvényeket
- emberfeletti memória (hogy megjegyezd mi volt, mi nem)
- kb. 200 db toll (parker, mert az a jó :C)
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Nem (azt sem tudom hol van, tudod Troll ész... :C) Pécsen voltam és vagyok. Az albérletbe (mikor még ott laktam) a szobatársammal tippmixeztünk, hetente kétszer :DDD
ő nagy sport rajongó volt és értett is hozzák, mindig nézte, ki hogy áll, én meg naivan csak tippeltem. Viszont két féle eset volt többnyire, vagy egyiket sem találtuk el, vagy pedig egyen buktuk ;] -
Phantom
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hello
Nincs is annál jobb, amikor 2-3 tippmixes összegyűl, és elkezdik megbeszélni a meccseket :)
Amúgy a kifejezések ismerősek. Nem Óváron végeztél véletlenül? -
TrollBalint
addikt
-
kamikaze boci
őstag
Amikor kólát veszel, sem azt számolod, hogy mennyire racionális azzal fedezni a folyadék/tápanyag szükségletedet. Az a havi ezres (nem minden héten veszek) nekem nem okoz gondot, főleg, hogy tavaly 5-6 évre előre megnyertem az árát.
Ez egy játék. Az a hülye, hogy a te szavaiddal éljek, aki többet lát benne. Akár szenvedélyes fogadóról, akár kívülálló kritikusról van szó.
(Kólát írtam, de lehetett volna ásványvíz, sör, chips, csoki, cigi, mozijegy, nem ez a lényeg) -
törölt tag
A nagymamámnak 5éve 5+1ese volt a Hatoslotton. tipikus Murrpy törvény addig mindíg néhány milliót fizetett az 5+1es akkor 600ezret, ami nem azt mondom hogy kevés(de kuva kevés:DD) de ha már nyer az ember akkor legalább annyit hogy egy new autó kijöjjön belőle.
Ezt csak azért mondtam el mert demonstrálni akartam hogy igenis lehet nyerni, viszont abban tökéletesen igazad van hogy nem éri meg mert ha összeadnám 50év alatt mennyit költött lottóra:F...
Ha a másik oldalról közelítem meg a dolgot akkor mindenki kiad fölösleges dolgokra pénzt - cigi pl. magazin,X800XT:) stbstb.-viszont az emberekben ott motoszkál a talán nyerek effekt és nem folytatom... -
Phantom
tag
Igen, vannak néha botrányok. Ezért kell olyan csapatokat tenni, amelyek patinás ligákban játszanak. Nem pedig a magyarokat. Az nagyjából az orosz rulett szintjén van.
Még egyszer: nem embereket -- csapatokat kell játszani. Méghozzá olyan csapatokat, ahol nem egy emberre épül a játék. Pl. elég jól tippelhetők az NBA, a Premier League és a Bundesliga meccsei. -
Phantom
tag
Ejnye! Miért nem inkább Tippmixre költitek a pénzt? Azon nyerni is lehet :)
-
Pentax
tag
Bolondok adója.... :U
Én is adózok! :DDD -
-
TomDog
tag
:OAz élet is egy nagy szerencsejáték:O
-
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
számomra a lottózás olyan, mintha hetente felgyújtanék egy (pár) ezrest.. ilyen pazarlást nem szoktam csinálni :))
-
Speccy
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Lottó = szerencsejáték, amin hosszabb távon csak bukni lehet... aki ezt nem tudja felfogni, az meg is érdemli..
-
Speccy
aktív tag
Aki ötöslottón játszik ,(akik nagyon hülyék amúgy :)) ) inkább adja egy koldusnak a pénzt, még ott is jobb helye lenne....
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem így értettem, hanem úgy, hogy még annak is nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valaki az életében egyszer ötöst ér el, hogy kétszer, annak gyakorlatilag semmi. És akkor az egy alkalommal legalább nyerjen egyedül, nem? Mert ha mindig az 1,2,3,4,5 -öt játsza, akkor nem fog egyedül nyerni tudtommal. Míg ha más számokat, akkor valami halvány esélye lehet. Amúgy én szeretem a valószínűségszámítást, szóval beszélhetünk erről. (4-est kaptam belőle a BME-n, közlekkaron... Aki járt oda, az tudja, hogy ez mit jelent. :P)
[Szerkesztve] -
-
gabe_
őstag
hát jó, akkor is alaposan körbelőttem a kacsát....
úgy kéne csinálni mint a valami amerika című filmben...
1,2,3,4,5 :))) -
gabe_
őstag
A 11-et xeltem, és a 10 meg a 12 is mellette van... :)
Ez annyira idegesítő! inkább ne lett volna még a közelébe egy sem! franc -
Gambit
őstag
Akárhogy számolom, és csak 4 számot látok mellette, de azért valóban idegesítő lehet. Nekem zsinórban 2x volt hármasom akkor, amikor az ötöslottón az a nagy rekordnyeremény volt nemrég. Egyébként meg nem lottózom, és akkor is szigorúan matematikai alapon próbáltam megközelíteni a kérdést...
-
gabe_
őstag
''Lottó, lottó heti remény''
Bazz, most a hatos számai: 6,10,12,26,32,38, pót 25.
ezzel szemben én a 7,11,20,27,37,41 -es számokat tettem meg. 5 szám közvetlenül mellette!!!!!!!!!! R
nyert már valaki lottón egyáltalán? :)
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest