Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
tiki
tag
igen én nem tagadtam, hogy szoktam lottózni, de hogy nem engedik az embereket nagyot nyerni, ezt is megirtam ha nem is itt, de valamelyik forumban azthiszem.
Meg azt is irtam még , hogy ha az ember ugy játszik ahogy ti is szeretnétek, hogy ennyi % , ennyi esély , ennyi szám stb. akkor meg ugy kiforgatják az ember játékát, hogy a ringlispir hozzá képest tanuló játék.
És ilyenkor álltalában érdekes mindig van egy emberke da csak egy akinek telitalálatosa van.Mindig ilyen egy emberek nyernek.Ez több mint furcsa.
És nem egyszer fordult elő ez az eset, ilyenkor látszik kurvára a csalás.
Ja hogy miért lottózok mert hűlye vagyok, mert az embert könnyű be ámitani és kész.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS Xeon E-2286M RTX 5000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest