Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egyátalán nincs kevesebb esélye, de nem sürün szokott lenni ilyen, azt te is belátod. Ezért irtam, hogy lehet ''trükközni'' ami annyit jelent, hogy kockáztatni. Persze, lehet, hogy pont bejön a 21,22,23,24,25 :) Éppenséggel én verziómat tovább viszed, és a X lehetőségből kizársz X-1-et (azaz egy kombinációt teszel meg). Akkor sokat kockáztatsz, és roppant kicsi az esélye, hogy nyerj. Ha csakkicit kockáztatsz, már több esélye van hogy nyerj, viszont csökkented a költségeidet. (nagyjából ezért hivják SZERENCEjátéknak :) )
Esetleg egy (majdnem) tuti tipp: évekig kell játszani fix számokkal, abbahagyni és akkor biztos, hogy kihúzzák. :DD Nem egy helyről hallottam már :) Viszont valaki másnak (rokon) meg kell tennie,különben oda apénz :C
Aktív témák
- World of Warships
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest