Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egyátalán nincs kevesebb esélye, de nem sürün szokott lenni ilyen, azt te is belátod. Ezért irtam, hogy lehet ''trükközni'' ami annyit jelent, hogy kockáztatni. Persze, lehet, hogy pont bejön a 21,22,23,24,25 :) Éppenséggel én verziómat tovább viszed, és a X lehetőségből kizársz X-1-et (azaz egy kombinációt teszel meg). Akkor sokat kockáztatsz, és roppant kicsi az esélye, hogy nyerj. Ha csakkicit kockáztatsz, már több esélye van hogy nyerj, viszont csökkented a költségeidet. (nagyjából ezért hivják SZERENCEjátéknak :) )
Esetleg egy (majdnem) tuti tipp: évekig kell játszani fix számokkal, abbahagyni és akkor biztos, hogy kihúzzák. :DD Nem egy helyről hallottam már :) Viszont valaki másnak (rokon) meg kell tennie,különben oda apénz :C
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest