- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tiki
tag
Egy kicsit másképp fogalmazzuk meg a dolgokat.Mindenki tévedésben van aki azt mondja , hogy lehet ill. nem lehet nyerni a lottón.Ugyanis az a helyzet,hogy az Szrt előre leszimulált huzások alapján, már egy előre meghatározott nyerő osztály/db szám alpján végzi el a hétvégi ill. szerdai lottó huzásokat.Tehát már előre megvannak a nyerő számok. Ugyhogy nem annak van szerencséje aki jó számokat tőlt ki hanem aki bele esik az ő általuk ki szedett játékba.
Én nem tagadom játszok, néha többel néha kevesebbel, de nem tekintem létkérdésnek, mert sok más jellegű játék is van még ezen kivűl na nem mondom egy nagyobb nyeremény azért engem is feldobna.
Játékaim során észre vettem, hogy ha Pl x darab szelvénnyel játszok ugymond x eséllyel, na azért be kell valjam tőbbszőr volt a hatoson 4 es az ötösön 3 mas,
stb, és ki lehet válogatni űgy a számokat hogy jó legyen, lehet találni,de csak keveset.
Szóval nem engedik az embereket nyerni nagyot, ha valaki bemegy a lakhelyén lévő lottózóba, akkor ott általában ki van irva , hogy azon a helyen már mennyit fizettek ki nyeremény cimen összesen.Nálunk ez ominozus esetnél 23000000 mill
volt ki irva olyan november környékén x évben.Én akkor mondtam a hölgyikének amit többen is hallottak, ez mind szép és jó de akkor hol vannak a 100 - 200 - vagy nagyobb milliós nyeremények.Mondanom se kell másnap már nem volt kint a ki irás, le vették.
Na szóval mikor erősebben játszottam ugymond szőnyeg teritéses elven, akkor a játékomat kiforgatták elég feltűnő modon , és mit ad isten ilyenkor mindig volt egy - egy teli találatos, most mindegy melyik lottó.
Az az érdekes , hogy mindig ilyen egy emberek nyernek nagyot ilyen Fantom emberek .
Na szóval az a helyzet, hogy kurva nagy a háttér munka ebben a lottóban, és ilyen egyenlőtlen feltételek mellet, nagyon nehéz nyerni sőt mondhatnám hogy lehetetlen.
Mert a gépi huzás, a golyós huzás mind mind befolyásolható, csak ha ez kiderűlne
nagyot bukna sok ember.
Sok év tapasztalata.
Aktív témák
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs