Hirdetés

Aktív témák

• tiki

tag

Egy kicsit másképp fogalmazzuk meg a dolgokat.Mindenki tévedésben van aki azt mondja , hogy lehet ill. nem lehet nyerni a lottón.Ugyanis az a helyzet,hogy az Szrt előre leszimulált huzások alapján, már egy előre meghatározott nyerő osztály/db szám alpján végzi el a hétvégi ill. szerdai lottó huzásokat.Tehát már előre megvannak a nyerő számok. Ugyhogy nem annak van szerencséje aki jó számokat tőlt ki hanem aki bele esik az ő általuk ki szedett játékba.
    Én nem tagadom játszok, néha többel néha kevesebbel, de nem tekintem létkérdésnek, mert sok más jellegű játék is van még ezen kivűl na nem mondom egy nagyobb nyeremény azért engem is feldobna.
    Játékaim során észre vettem, hogy ha Pl x darab szelvénnyel játszok ugymond x eséllyel, na azért be kell valjam tőbbszőr volt a hatoson 4 es az ötösön 3 mas,
    stb, és ki lehet válogatni űgy a számokat hogy jó legyen, lehet találni,de csak keveset.
    Szóval nem engedik az embereket nyerni nagyot, ha valaki bemegy a lakhelyén lévő lottózóba, akkor ott általában ki van irva , hogy azon a helyen már mennyit fizettek ki nyeremény cimen összesen.Nálunk ez ominozus esetnél 23000000 mill
    volt ki irva olyan november környékén x évben.Én akkor mondtam a hölgyikének amit többen is hallottak, ez mind szép és jó de akkor hol vannak a 100 - 200 - vagy nagyobb milliós nyeremények.Mondanom se kell másnap már nem volt kint a ki irás, le vették.
    Na szóval mikor erősebben játszottam ugymond szőnyeg teritéses elven, akkor a játékomat kiforgatták elég feltűnő modon , és mit ad isten ilyenkor mindig volt egy - egy teli találatos, most mindegy melyik lottó.
    Az az érdekes , hogy mindig ilyen egy emberek nyernek nagyot ilyen Fantom emberek .
    Na szóval az a helyzet, hogy kurva nagy a háttér munka ebben a lottóban, és ilyen egyenlőtlen feltételek mellet, nagyon nehéz nyerni sőt mondhatnám hogy lehetetlen.
    Mert a gépi huzás, a golyós huzás mind mind befolyásolható, csak ha ez kiderűlne
    nagyot bukna sok ember.
    Sok év tapasztalata.

Aktív témák