Hirdetés

Aktív témák

• igi

aktív tag

Ez a lottó dolog szerintem addig jó, amíg az emberek játéknak fogják fel, és nem pénzkereseti lehetőségnek.
    1-2 dolog biztos:

Ha az összes lottózót együtt nézzük, akkor veszteséges. Egyrészt a SzRT eleve a befizetett pénz X százalékát (0<X<100 - szerintem max. 50-75% lehet) rakja az adott játék nyereményalapjába. Ebből még az államkasszába vándorol a 36% nyereményadó, tehát a befizetett pénznek legjobb esetben is a 32-48%-a kerül vissza a játékosokhoz... :Y

Ha az egyén szempontjából nézzük akkor egy érdekes játék, ami pénzbe kerül - mint minden. Ráadásol egy minimális esély arra is van hogy megüsd a főnyereményt - de már egy kettes találat is szerintem örömöt okoz. :)

Ami meg a fölösleges pénzkidobást illeti, én úgy érzem, hogy van egy csomó más dolog, ami szintén ebbe a kategóriába tartozik - játékterem, fennebb említett dolgok (kaja-pia, számítógép), cigi stb... Szerintem azért ember az ember hogy hülyeségekre költse a pénzét :D

A lottózók közül azok a problémásak akik tényleg elhiszik, hogy nagy esélyük van sokat nyerni.

Habár még mindig nagyobb esély van lottón nyerni néhány millát, mint pl. bagózás vagy doomozás;] közben .

üdv:igi

[Szerkesztve]

Aktív témák