- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
tiki
tag
Ha csak nem magadról irtad, mert szerintem ha egyáltalán nyer is valaki ki lenne olyan hülye, hogy kiáll azt utcára á nyertem, nyertem , hogy mindenki megtudja mondjuk például te is..
Ez az ismerősöm nyert akárhány milliót duma kicsit elcsépelt már .
Ha csak mindenkinek az egyik ismerőse nyert már milliókat akkor fél MagyarországnaK milliomosnak kellene lenni, és nem pedig forditva
Ezzel szemben meg az ország 75 -.80 % szegény, na persze eltudom képzelni azt is, hogy ez az ismerős a maradék 20 - 25 % ból kerül ki állandóan.
Mert kinek jó az ha mindenki jól élne senkinek, de kiknek jó az ha mindig jól élnek annak a 20 - 25 % nak anak a szük elitnek akik osztoznak mindenféle pénzeken.:C. -
I. Richard
senior tag
Hali!
Aki azt írta, hogy a lottón nem lehet nyerni, annak üzenem, hogy én ismerek személyesen olyan embert, aki 70millát nyert az ötöslottón kb. 6-7 éve. Azóta a pénze szinte teljesen elfogyott, és nem az adakozás miatt!
Egyébként ha valaki ellenzi a szerencsejátékot, azt megértem, sok embert tett tönkre, de szvsz a heti ~1000Ft nem vág földhöz senkit, és néha beüthet a szerencse... csak az a probléma, hogy annak, hogy belédcsap a villám is 2x nagyobb az esélye, mint a lottóötösnek:))
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest