Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szarul
Van ugye egy grind fal a játékban amit nem láttam annyira reklámozni, de játékosok 90%-a ott fogja abbahagyni a game-et (viszlát queue :) . A T1-es cuccokat ugye upgradelni kell és ahhoz durva mennyiségű anyagra van szükség.
Pl csak a fegyó hogy felvidd +15-re (ilvl600):
- ~100k harmony shard
- 15k destruction stone fragment
Ha az összes T1 matit adó szigeti walking sim küldit megcsinálod akkor abból kábé +13-as szintre fel lehet húzni. onnan még 4-6k destruction stone és 25-50k harmony shard kell.
Nem véletlen hogy sokan alt karikat húznak fel, powerpassolnak, chaos dungont tolnak vég nélkül.
Én asszem elviszem a story-t amíg kényelmes, meglesz kb a +14 ezzel, de aztán köszönöm ennyi volt, majd visszanézek ha esetleg valami érdekes jön a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van ugye egy grind fal a játékban amit nem láttam annyira reklámozni, de játékosok 90%-a ott fogja abbahagyni a game-et (viszlát queue :) . A T1-es cuccokat ugye upgradelni kell és ahhoz durva mennyiségű anyagra van szükség.