Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Ingame megkerdeztem egy masik bardot, magasabb szintut. Azt irta, hogy ilyen a bard alacsonyabb szinten. Szoval nulla supportja, nulla healje van, amig magasabb szintu nem lesz. Eleg hulye class design, hogy adnak egy skillt, amit nem hasznalhatok, mivel fel napba telik szo szerint, mire osszegyulik ra a resource. Ha meg kozben meghalok, akkor kezdhetem gyujteni elorol.
A fura az, hogy vannak skillek, amiket kesobb lehet megtanulni, igy nem ertem, ezek a skillek miert nem olyanok. Akkor legalabb nem bosszantana, hogy van, de nem tudom hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Arany János - Kapcsos könyv
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest