- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Synaptic
üzenetére
Azért kicsit több mint 10 óra van benne sokaknak, illetve a vásárolt pack is ott maradna. Illetve sokan klánban vannak, ott is vagy mindenki megy, vagy senki. Nyilván akik ingyenesen tolják és nem régóta, azoknak ez tökéletes.
Remélhetőleg sokan átmennek és jobb lesz a szitu.
Mert egyelőre még ha nincs is sor, egyszerűen a match making sem megy. Hogy az is menjen, eléggé csökkennie kell a játékosoknak. Illetve ha egy haver a régi szerveren van, akkor más is oda akar menni. Kár van sor akár nem. Idővel csak jobb lesz.#729Raysen623: Mások is panaszkodtak akadásokra, nálam is vannak, sajna textúrák betöltése eléggé nagy akadásokat okoz.
Ami nekem fura ahogy a map váltás megy. Átmegyek egy másik mapra, a csík 1/3-nál már ott a akari, hallod a hangokat, de még megy a csík. Volt map ahol instábol mentem ki, a mobok már leverték 1/4 HPm mire képet kaptam ás tudtam mozogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest