Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom most kezdett el nyaggatni ezzel az "új" játékkal, hogy ilyen meg olyan szuper királyság...néztem pár videót, de egyenlőre olyan igen is meg nem is érzetem van.
Visszaolvastam a topikot, látom itt sokan várják már mint a messiást...
Szóval láttam páran felajánlották a closed béta kulcsukat, csak hát az ugye nem most volt...azt szeretném megkérdezni, hogy van még lehetősség ezt a játékot kipróbálni a megjelenéséig, vagy várjam meg a februárt? Illetve esetleg nem maradt (már ha megy még a zárt béta) egy fölösleges kulcsa valakinek amit ellőhetnék?
Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux haladóknak
- SONY LCD és LED TV-k
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest