Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lehet akkor elvileg az fel van tüntetve piros felirattal, ezen amit én vettem nem volt rajta azt mondom akkor csak lehet.
Nincs Lawmakerem tehát passz, belépni meg nem tudok hogy megnézzem marketen.Én is 1-1 árnyalattal kevésbé feketét akartam de meló előtt léptem gyors be és nem vettem észre hogy ez full 0-ás fekete paletta mielőtt véglegesítettem.

Amúgy a színező üvegeket valami quest rewardból kaptam tehát azt nem kellett vennem mert erre pont elég volt. 'amúgy venni kell kristályért shopba de nem tűnik vészesnek'Zónánként lehet színezni és zónánként 10 üvegcsébe kerül, színt azt raksz amit akarsz mert kapsz egy RGB palettát és hajrá. 'hála isten mert ez Vindibe nagyon gány volt..'
Ezen felül lehetett volna rakni rá mintákat is mint pl virágok,csíkok,koponyák meg minden izé + fényességet is lehet rakni anyagra amit én raktam is 50%-ot.
Azokra is külön üvegcse van 10 darab/használat.Sajnos én eléggé ilyen Skin/Transmog/kari kinézet mániás vagyok tehát menni fog ebbe még kristályom/pénzem ha játszok hosszabb távon.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest