Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lehet akkor elvileg az fel van tüntetve piros felirattal, ezen amit én vettem nem volt rajta azt mondom akkor csak lehet.
Nincs Lawmakerem tehát passz, belépni meg nem tudok hogy megnézzem marketen.Én is 1-1 árnyalattal kevésbé feketét akartam de meló előtt léptem gyors be és nem vettem észre hogy ez full 0-ás fekete paletta mielőtt véglegesítettem.

Amúgy a színező üvegeket valami quest rewardból kaptam tehát azt nem kellett vennem mert erre pont elég volt. 'amúgy venni kell kristályért shopba de nem tűnik vészesnek'Zónánként lehet színezni és zónánként 10 üvegcsébe kerül, színt azt raksz amit akarsz mert kapsz egy RGB palettát és hajrá. 'hála isten mert ez Vindibe nagyon gány volt..'
Ezen felül lehetett volna rakni rá mintákat is mint pl virágok,csíkok,koponyák meg minden izé + fényességet is lehet rakni anyagra amit én raktam is 50%-ot.
Azokra is külön üvegcse van 10 darab/használat.Sajnos én eléggé ilyen Skin/Transmog/kari kinézet mániás vagyok tehát menni fog ebbe még kristályom/pénzem ha játszok hosszabb távon.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest