- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lehet akkor elvileg az fel van tüntetve piros felirattal, ezen amit én vettem nem volt rajta azt mondom akkor csak lehet.
Nincs Lawmakerem tehát passz, belépni meg nem tudok hogy megnézzem marketen.Én is 1-1 árnyalattal kevésbé feketét akartam de meló előtt léptem gyors be és nem vettem észre hogy ez full 0-ás fekete paletta mielőtt véglegesítettem.

Amúgy a színező üvegeket valami quest rewardból kaptam tehát azt nem kellett vennem mert erre pont elég volt. 'amúgy venni kell kristályért shopba de nem tűnik vészesnek'Zónánként lehet színezni és zónánként 10 üvegcsébe kerül, színt azt raksz amit akarsz mert kapsz egy RGB palettát és hajrá. 'hála isten mert ez Vindibe nagyon gány volt..'
Ezen felül lehetett volna rakni rá mintákat is mint pl virágok,csíkok,koponyák meg minden izé + fényességet is lehet rakni anyagra amit én raktam is 50%-ot.
Azokra is külön üvegcse van 10 darab/használat.Sajnos én eléggé ilyen Skin/Transmog/kari kinézet mániás vagyok tehát menni fog ebbe még kristályom/pénzem ha játszok hosszabb távon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Samsung Galaxy S25 512GB 3 év gyári garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest