Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kickass

őstag

válasz szőröscica #327611 üzenetére

Köszi! :R

Pont az otthoni töltés miatt lenne érdekes, tudnánk itthon tölteni. Viszont megmaradna az a biztonságérzet, hogyha lemerül véletlen, akkor se marad az út mellett. Asszony azért nem hinném, hogy ezt mindig figyelné, meg túlságosan hinne a fedkomp által kírt hatótávnak.

A töltőcsatlakozó hiba nem tudom mennyire gyakori, az mondjuk nem hangzik jól. Evse-t lehet kapni, a többi meg igazából kopó fogyó. Jelenleg a kínálat alsó harmadát nézem 3M-ig bezárólag, ez a lélektani felső határ.
    Van egy szimpi, csak Debrecenben van az autó, ott átnézetni nem tudom, a leírásban az eladó gavallérként elhallgatja, hogy jégvert a kocsi, de a képeken látszik, legalább viszonylag olcsó és szerintem még lehetne rajta faragni. Plusz megpróbálok bejutni az Ampera csoportokba, hátha lesz valami féltve őrzött példány (ezekkel az a bajom hogy jellemzően a tulajok többre is tartják őket).

Ünnepek előtt már nem hiszem, hogy a tettek mezejére lépünk, de kelleni fog egy második kocsi, ezt is felírom a nem túl hosszú listára.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés