- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
szőröscica #327611 üzenetére
Köszi!
Pont az otthoni töltés miatt lenne érdekes, tudnánk itthon tölteni. Viszont megmaradna az a biztonságérzet, hogyha lemerül véletlen, akkor se marad az út mellett. Asszony azért nem hinném, hogy ezt mindig figyelné, meg túlságosan hinne a fedkomp által kírt hatótávnak.
A töltőcsatlakozó hiba nem tudom mennyire gyakori, az mondjuk nem hangzik jól. Evse-t lehet kapni, a többi meg igazából kopó fogyó. Jelenleg a kínálat alsó harmadát nézem 3M-ig bezárólag, ez a lélektani felső határ.
Van egy szimpi, csak Debrecenben van az autó, ott átnézetni nem tudom, a leírásban az eladó gavallérként elhallgatja, hogy jégvert a kocsi, de a képeken látszik, legalább viszonylag olcsó és szerintem még lehetne rajta faragni. Plusz megpróbálok bejutni az Ampera csoportokba, hátha lesz valami féltve őrzött példány (ezekkel az a bajom hogy jellemzően a tulajok többre is tartják őket).Ünnepek előtt már nem hiszem, hogy a tettek mezejére lépünk, de kelleni fog egy második kocsi, ezt is felírom a nem túl hosszú listára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged