- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez sajnos ilyen régi autóknál. belefutottam én is sajnos, hogy az elvégzett munka nem oldja meg a dolgot. hozzátok el az autót és vigyétek máshova, ebből szerintem pénzt nem fogtok látni.
én tavalyi évben kb. 350k-t fizettem így ki, hogy több szelep cseréje mellett, injektorok (vagy mik?) ellenőrzése, programozása miatt. aztán ugyanúgy leállt a kocsi alattam. végül egy másik szervizben cseréltek rail csövet, ami 80k-ért megoldotta a problémát.
-
kisza25
félisten
Eg 20 éves autón simán indokolt, hogy ezt mind cserélni kellett és benne van, hogy még sok minden más is cserés. Ez az összeg arra amit elmondtál arra korrekt. Sokszor márka szerviz is csak vakarja a fejét, hogy mi a hiba, sajnos ez ilyen.
Az is mutatja, hogy el volt hanyagolva az autó, hogy már egy ideje fent állt a gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest