- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Jorus #162383 üzenetére
A jo, ez volt az utolso szog az osszes ecoboost koporsojaba nalam. Tse is vegigszopja vele az eletet, neked is fogy a hutoviz, cappanal is mintha vagy az olaj vagy a viz fogyott volna... a tied legalabb ceges, szoval majd az ugyvezetovel kozosen gyujtjatok fel, de akkor is...
-
tboldi
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Jorus #161914 üzenetére
Itt kihalt minden, tegnap a tescoban kb 10 emberrel találkoztam, 2db biztonsági őr 2db pénztáros, 2db árutöltő és 4db vásárló.
A kis boltok 90%-a zárva.
Kellett volna vennem tinta patront a nyomtatóba munkához, de semmi nem volt nyitva, kénytelen voltam az irodába bemenni nyomtatni. Szerintem jó ez így.
Mondjuk hétvégén a Bp-i emberkék lejöttek és ellepték a parkokat, strandokat, jatszótereket, volt aki be akart kéretőzni ismerős éttermébe kávézni, mert hogy visszajáró vendég. Miért gondolják azt, hogy itt csinálják akkor rendben van -
válasz
Jorus #161914 üzenetére
Mostanában a reggeli elvi csúcsidőszakban 15 perc alatt érek a munkahelyemre, keresztül az Erzsébet hídon. (Normál menetidő 30+ perc, és Petőfi híd a kisebb forgalom miatt).
A szülői, nem-romlandó karanténcsomagot én a garázsba tettem pénteken, előtte már csütörtökön bedobozoltam, apám hétfőn bontotta ki. A romlandókat zöld címkés "Flóraszept fertőtlenítő" spray-vel lemosattam velük.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jorus #161796 üzenetére
Az enyémnek meg jól áll a távolság (poros szegény).
-
Szoszo94
őstag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Jorus #160373 üzenetére
kíváncsi leszek, van még néhány nap. Végső esetben rádobnak kb egy ezrest az eggyel drágább csomagra, aminél ingyenes a módosítás, aztán azt tologatjuk majd, ahogy sikerül
Slot time-ok miatt elvileg már volt zendülés az iparban, hogy az EU függessze fel kicsit a szabályzást, hogy ne kelljen üresen gépeket járatni.
Richard!: ingyen cseppmentes mosás
-
törölt tag
válasz
Jorus #160159 üzenetére
Nagyon szétszórtak az önkormányzatok, az én csekkem rendesen géppel kitöltve jött meg, muteré meg kézzel kitöltve, de csak a számlaszám meg az önkormányzat neve, az összeget neki kellett tollal ráírnia. Pedig ugyanaz a település. Már azt hittem valami csaló levél, de stimmelt a számlaszám, úgyhogy rendben volt.
Mivel évente nézik, ezért a márciusit ha a szeptemberivel fizeted csak be azzal nem foglalkoznak, az a lényeg, hogy a 2020 évit lehetőleg 2020-on belül fizesd be. 1 évnél tovább már nem lehet halogatni, mert küldik a pótdíjas verziót.
1-2 hét haladékot amúgy minden csekkre adnak, mert a posta is tököl vele. A hivatalos halasztási idő az nem tudom mennyi, de 30 vagy 60 nap szokott lenni.
Én se fogom tudni feladni most időben, mert elment az olajcserére meg az ablaktörlő lapátokra. Majd jövő héten feladom. -
törölt tag
válasz
Jorus #158468 üzenetére
Uhh, ezen leizzadtam. Gondolom a "van ilyen törvény, de a szart se érdekli" kategóriába sorolandó. Persze néha fogják vele az autósokat zaklatni. Legalábbis nálunk könyveket lehetne írni róla mennyi ilyen törvényünk van, ez máshol is létező dolog.
Vagy arra gyúrnak, hogy a németek nagy része elvileg szabálykövető és önszántukból kikapcsolják majd.Közben a Waze a német verzióra kirak egy egygombos traffijelzés kikapcsolás funkciót, mire a rendőr leint már ki is van kapcsolva nyomtalanul.
-
válasz
Jorus #158169 üzenetére
80%-ban egyetértek, 20% hülyeség van benne.
Nem vizsgálja hosszabb távon a következményeket.
Ha marad a kisbenzines, akkor azt gyártana mindenki, és szarnának a fejlesztésre.
Rövid távon jó a környezetnek, hosszú távon az európai autógyártás maradna le, és megállna a kibocsátás csökkenés. -
válasz
Jorus #158061 üzenetére
Az az EKR vagy milyen kapu lesz, ami a teherautósoknak van, ott rendszeresen mindenki 120-ra fékez, csak nem értem, hogy miért.
stickermajom: 2,4 misinél azért már illene annyira rugalmasnak lenni, hogy egy ködölés beleférjen. 50k-ért komplett elemet fújnak és az se épp a legolcsóbb. Márkaszervizben van az autó?
-
Qtya123
őstag
válasz
Jorus #157048 üzenetére
Megnéztem, bakker a jegyzőkönyvben kb az összes létező hibánál az igen van beikszelve.
Én az ilyet nem értem. Amikor autót vesz, akkor leszáll a köd és se lát se hall, hol kell aláírnom. Amikor meg szétesik a cucc, akkor jön az elvekkel. Miért nem az az elve, hogy nem veszek olyan autót, amin még egy híresen retek kereskedés is minden hibát beikszel?
-
válasz
Jorus #157035 üzenetére
Naiv volt az ember, azt hitte hogy ismerőstől tökéletes autót vesz.
Én is így voltam az első (mostani autómmal), nem vittem el átnézetni, 1 db-on kívül nem is néztem másik példányt ebből a típusból. De nővérem akkori párjától van, bíztam benne hogy nem akar átverni. És igazából nem is vert át, de mostani fejjel inkább körülnéztem volna először a piacon. -
válasz
Jorus #157020 üzenetére
Ismerőstől vette, de ez a srác vak vagy ennyire naiv? Második autónál jobban körülnéztek > milyen lehetett a golf?
Már a tűzfal is rommá van rohadva, ajtók kívül és belül is rügyeznek, sárvédő, küszöb szintén, még a motorháztető belső fele is, minden tiszta olajsár, az orra törött, 2 alufelni, 2 lemezfelni, igénytelen az egész autó már ránézésre, ehhez még szaki sem kellett volna....
Arra jó ez a videó, hogy rámutasson, hogy az egy gazdás autót is simán lehet lelakva és elhanyagolva. A japán autós szöveg meg túl van tolva, mazda 6 valóban az egyik legrosszabb ilyen téren, abból könnyű rémeset választani, ezt el kell fogadni.
-
MasterMark
titán
válasz
Jorus #156991 üzenetére
Ahogy már más is írta, én is belefutottam a kötelező vagy szabad kirakni elakadás jelző háromszöget.
Ennek is mi értelme, hogy szabad. Most vagy kötelező, vagy nem kötelező. De milyen szabály az, ahol azt mondja ki szabad rakni.
Másik nem tudom belefutott-e valaki, kisvideó lakott terület 40-es tábla (nem övezet), kereszteződést elhagyva mennyivel lehet menni. Bejelöltem, hogy 50, de szerinte 40.
-
válasz
Jorus #156773 üzenetére
Az, hogy az azonos áron kapható 1.6 H Astránál azért mindkettő jobban megy.
Meg hát, hátul hajt, elől meg a propeller... oh, oh, sometimes I get a good feeling, aztán majd elmúlik az első szerviz alkalmával, amikor meglátják a számlát.
kisza25: Én is el szoktam engedni magasabb fordultra a hörcsögöt, csak, hogy ne lustuljon el, ha úgy van, akkor szűkebb sávváltásokban is partner, de az ilyet én se értem. Főleg, ha már eleve gyorsabban mész a megengedettnél, tehát nem arról van szó, hogy 70-es táblánál a 40-et próbálod elérni. Volt egy videó a neten, hogy párhuzamosan közlekedett 2 autó, amikor a böszme AMG mercit megelőzték a fekvőrendőrnél, amin annyira felhúzta magát, hogy lepadlózva bevágott a másik autó elé a sorba, csakhogy annyira felgyorsult, hogy kicsit összetolta a sort. Tipikus példája az olyan hülyéknek, akik állandó versenynek tekintik a közlekedést, tudod a verseny az verseny, akkor is, ha a másik nem tud róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W