Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz aleister #30944 üzenetére
En emlekszem mikor anno belekezdtem, minden nap vervoros volt a szemem, mert reggeltole stig ezt olvasgattam, sot, meg lefekveskor is kb hajnalig. Es ez igy ment honapokon at, mindegy egyes nap ! Es a vegere megjegyeznem hogy meg mindig van boven mit tanulnom !
rx 560nak hiaba kicsi a fogyasztasa, 50wattal, eth 12-4 zec-et pedig 130korul szed. Szerintem ertelmetlen vele foglalkozni. szvsz
[ Szerkesztve ]
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
deadwing
addikt
válasz aleister #30944 üzenetére
Neked okafogyott, én fordítva nézem. Így is elég sok időt fordítok rá, nekem az amd karik simogatása már nem fér bele, de ezen sztem nem fogunk összeveszni
Kinek ez, kinek meg az...280-at meg az vesz maximum, akinek nem számít az áram, azoknak viszont tuti jó. Én eladtam őket pár éve, volt belőlük elég, de lezabálták rólam a gatyát.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
sanzi89
addikt
válasz aleister #30968 üzenetére
Pontosan: Gigabyte RX560 2GB OC GV-RX560GAMING OC-2GD
Köszi mindent!
Csak Monero-ra vettem, szóval elvileg nem gond, hogy nem 4GB a memória, neten azt olvasgattam, hogy ugyanannyit hash-elnek. Igaz ott ilyen 400-500-as értékekről is olvasni...
@szazbolha
Én is azt számolgatom, hogy a 70k-s 1060 3GB éri meg legjobban.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
ff-thomas
aktív tag
válasz aleister #31339 üzenetére
Bányászhatsz direktben, váltóra. De én nem tárolnám ott a coin-okat. Tehát csak akkor érdemes váltóra bányászni, ha az adott coin-t rögtön át akarod váltani, mert mondjuk más coinban akarod tartani a kicsákányozott "értéket", vagy ki akarod venni fiat-ban. Tárolás csak saját walletben, de hosszútávon leginkább hw walletben.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
Yuhfej
kezdő
válasz aleister #31327 üzenetére
Én eddig csak btcz-t bányásztam wallet-ba amúgy mindig csak a váltóra(eth, nicehash, zcash)... eddig nem volt gondom.
Azért ne csak!!!! az én véleményemre adj, mert viszonylag új vagyok a témában, viszont használtam korábban "rendes" tőzsdét így engem ezért akasztott ki ennyire könnyen a kraken. Amúgy szerintem minden más tőzsdét szidnak valamiért többek közt azt a Bitfinexet amit most használok. A tapasztalatok pozitívak csak a lóvé maradjon meg....
Regeltem a Poloniex-re de ott sokat szívtam a verifikációval és a feltett két kérdéseimet(2-t) 1,5 hónap alatt sem sikerült megválaszolni.
Én is szívesen vennék egy a témában pengén otthon lévő embertől(vagy akár többtől) pro és kontra véleményt.
Ja és még annyi, mert mepet is félreértette én nem szurkolok, drukkolok, esetleg uszítok senkit a kraken ellen csak leírtam a tapasztalataimat. ennyi -
szazbolha
addikt
válasz aleister #31712 üzenetére
Igen XLS-el számolom, ha valaki csinál egy nyilvános drive táblát akkor oda bemásolom, de elküldöm emailben is. (nem vagyok chrom-ba bejelentkezve és nincs gmail fiókom sem)
A profit és megtérülés számoláshoz még 3 adat hiányzik. Táp hatásfoka, 1 db RX 560-nak mekkora a számítási teljesítménye a te beállításaiddal? 12-15 Mh/s??? Illetve 1 Mh/s -ért mennyit fizetnek neked?
Pl nicehash és winminer közvetítők picivel kevesebbet mintha közvetlen bányásznál. A korábbi táblákban úgy számoltam, hogy 1 Mh/s => 20 Ft/nap.Példaként 14 Mh/s-el és 80%-os táppal számolva az adataid alapján a napi haszon
5x RX560 ?? verzió ==> 1125 Ft / napA befektetés megtérülése (100.000 Ft-os géppel):
5x RX560 ?? verzió ==> 7,7 hónapA befektetés megtérülése (Ha a PC ingyen van):
5x RX560 ?? verzió ==> 4,7 hónapEttől jobb eredmények érhetőek el, ha legalább 14,5 Mh/s-t tudnak a kártyáid, vagy olyan ügyes és szerencsés vagy hogy átlagban eléred a napi 25 FT-ot 1 Mh/s-re. És arról nem is beszélve, ha éjszakai vagy ingyen áramod lenne (kolesz, munkahely, stb)
Elérhető a napi 1500-2000 profit is. 3-4 hónapos megtérüléssel csak a kártyákra.
De inkább a fentiek a reálisabbak szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
szazbolha
addikt
válasz aleister #31742 üzenetére
Akkor kb. jó amit írtam.
5x RX560 Kb. 1160 Ft/nap a profit és 5,7 hónap a megtérülés (riser nincs?)
4x RX560 Kb. 920 Ft/nap a profit és 6,1 hónap a megtérülésMilyen alaplapokat használsz, hogy belemegy 4-5 VGA?
(#31746) Tamás9x : Szerintem ebben nincs semmi kivetni való.
XAPO kártyát érdemes kiváltani? Van ott beragadt coinom, arra felhasználhatnám.
Aztán utalhatná oda amit bányászok.
Paypal-hoz lehet kapcsolni? Az lenne a nagy okosság.[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz aleister #31750 üzenetére
Minden számítást fenntartással kell kezelni. Egyrészt napi 24 óra üzemidővel számol mind, ez biztos kevesebb, akkor is ha nincs nagy hiba,nem áll le a rendszer. Másrészt fix bányászdíjjal számoltam 1 Mh/s = 20 Ft/nap. Ez is változhat akár le, akár fel. A nagyságrend azért stimmel és a VGA-k így összehasonlíthatóak. A 6-7 hónap tényleg nagyon jó.
(#31751) Zoo123 :
Nincs így, már írtam. Meg más is. Nem jó helyen keresed. GO TO #31733
Kép: https://prnt.sc/hj1dpm[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz aleister #31802 üzenetére
hát nem otthon lesz a gép, mert nincs neki megfelelő hely, ami van, az nyáron meleg és pluszban irgalmatlanul poros is. minden esetre összerakás után majd megnézem, hogy meddig lehet alulfeszelni, mielőtt leküldöm a tárnába. bányászva valószínűleg Zencash, vagy egyéb Equihash alapú cucc lesz.
(#31805) groop: ROI-ban valamivel rosszabb, mint az RX580-ak perpillanat, de a megtérülés után meg jobban hoz és később szerintem jobban eladható. csak nem Ethereumot kell vele bányászni, abban tényleg jobb az AMD.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
vizimento
senior tag
válasz aleister #32098 üzenetére
Nem, én a pool fee-re gondoltam, ami 1%, de azt nem tudom mikor vonja.
Viszont minden pénzmozgatásnak van fee-je (tudod, amiből a bányászok megkapják a részüket ), az nem tudom mennyi, mert azt se tudom milyen coint utaltál...Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz aleister #32101 üzenetére
https://bitinfocharts.com/comparison/ethereum-transactionfees.html
Nyilván minden utalásnál...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Cheesy
őstag
válasz aleister #32173 üzenetére
Tanácsot kérnék.
Kezdésnek összeállítanék a 0-ról egy 4 kártyás riget.
Olvasgattam vissza, rettenetes sokféle az info, bőség zavara áll fenn
A topik elején lévő összefoglaló alapján, az alábbi gép áll össze a fejemben:ASRock H81 Pro BTC R2.0 (90-MXGUP0-A0UAYZ) - 26,5k
Chieftec 1000W Proton BOX (BDF-1000C) - 40k
Intel G4400 3.3GHz - 15k
Kingston DDR-3 4GB /1333 HyperX Fury Blue (HX313C9F/4) - 12k
Kingston 120GB SSD A400 (SA400S37/120G) - 17kGIGABYTE RX 560 4GB (GV-RX560OC-4GD) - 46k x 4 = 184k
szumm: 294,5k
A kártyák és a proci ahogy néztem 500W igénynél megáll, az 1000W PSU elégnek kellene hogy legyen.
Házat majd nézek HA!-n. Külön, hűvös szobában lesz, de valami védelmet csak szeretnék neki.ETH-t bányásznék vele.
Több-féle miner progit láttam emlegetve, belinkelnétek azt amelyiket ajánlanátok?
Ahogy látom winminer nem reagál és crashel, pedig az lenne a legegyszerűbb használatú ha jól értem mert mindig ideális kriptovalutát választ bányászatra...www.vakbelmutet.hu
-
tom120514
őstag
válasz aleister #32554 üzenetére
Úgy tudom fejlesztenek éppen.
A support fura, nekem pont az az öt csillagos része, nagyon gyorsan és hatékonyan segítettek nekem mindig,pedig nálam is volt név (vezetéknév /keresztnév) csere is pl., az, ha jól emlékszem, nem egészen fél nap alatt megoldódott.
Never go full retard.
-
-
szazbolha
addikt
válasz aleister #32845 üzenetére
Tényleg korrektnek tűnik az a pool.
Nagyon érdekelne hogy ti mennyit termeltek 1 nap 1 Kh/s-el. (áram költség levonása nélkül)
3 napja "szárnyal" a WinMine, fixen ZEN-re van állítva 3 gép, az eredmény:
1.6 KH/s -el 12 USD/nap vagyis 7,5 USD/ KH/sSajnos a gépeim ne mennek egész nap , de ennyi lenne ha csak bányászatra használnám őket...
-
Dr. Romano
veterán
válasz aleister #32868 üzenetére
Nem semmi azért tényleg nevetséges hogy ezt nem tudják megoldani, de az még inkább hogy még erőforrásuk sincs nem hogy a supportra, de még a weboldal normális elérhetőségére/működésére sem.
Én pl. a validálást a mai napig nem tudtam megcsinálni a folyamatos szakadások miatt, a regisztrálás is legalább 3 napba telt. Ezek után nem is értem miért szerencsétlenkedek én is ezzel....Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Papirember
csendes újonc
válasz aleister #32868 üzenetére
Nalam ugyanez volt par napja. Dec 5-en zartam ki magam,es tegnap kaptam vissza az accountomat. Kellett biztonsagi kerdesekre valaszolni,milyen telefonszamot adtam meg,hany coin volt bent,mire hasznaltam az accountom stb. De egy-egy email kozott 2-3-4 nap is eltelt.
Van egyebkent valami google-s oldal amivel sürgetheted öket..redditen olvastam mikor rakerestem az ,,account temporarily suspended"-re. -
Vigilante
őstag
válasz aleister #33771 üzenetére
Karácsonyi bevásárlás, és ehhez fiat money kell ugye.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest