- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Novacoin
Én nem nagyon erőltetném a helyedben! A piaci kapitalizációja kb. 0,04372%-a a BTC piaci kapitalizációjának. Ha a BTC-ben csak egy kicsit is megrendül a bizalom (pl. -10% árfolyam), az simán le tudja nullázni a teljes Novacoin megtakarításod.
(#75) zone
74-es hozzászólásom elolvasod, felfogod, átgondolod!
Értem én, hogy már 10 perc múlva szeretnél felvenni 10000 embert akik számolják neked a pénzt ami csak úgy dől az internetről, de ez nem fog menni! Az összes fontos információ már össze van neked (is) szedve, csak el kell olvasni, meg felfogni! Nagyon unalmas minden kezdőnél mindig ugyanazt elmagyarázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest