- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Novacoin
Én nem nagyon erőltetném a helyedben! A piaci kapitalizációja kb. 0,04372%-a a BTC piaci kapitalizációjának. Ha a BTC-ben csak egy kicsit is megrendül a bizalom (pl. -10% árfolyam), az simán le tudja nullázni a teljes Novacoin megtakarításod.
(#75) zone
74-es hozzászólásom elolvasod, felfogod, átgondolod!
Értem én, hogy már 10 perc múlva szeretnél felvenni 10000 embert akik számolják neked a pénzt ami csak úgy dől az internetről, de ez nem fog menni! Az összes fontos információ már össze van neked (is) szedve, csak el kell olvasni, meg felfogni! Nagyon unalmas minden kezdőnél mindig ugyanazt elmagyarázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Linux Mint
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs