Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Találtam most az előbb a ph-s OMV topikban is egy tavalyi bejegyzést, hogy valaki erre a lapra telepítette, írtam neki, hátha még aktív a fórumon... 2020-ban jelent meg az 5-ös, tehát tavaly már valószínűleg ezzel telepíthette.
Hivatalos oldalon sajnos már csak az új 6.0.24 és az "old stable" 5.6.13 van fent, ezeket már próbáltam; 4-esre gyorsan rákeresve nem találtam megbízhatónak tűnő oldalon.Közben megint megpróbáltam telepíteni a 6-ost, most egy másik lemezre, másik kábellel és SATA-porton; de ugyanaz a hibaüzenet. Megpróbálom még egyszer utoljára az 5-öst is, ha most se megy, akkor megy vissza az Ubuntu 20 LTS, az legalább működik, és akkor megpróbálom azt az OS-re telepítős módszert, amit írtál.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi