- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudok ilyenről, ami minden formátumot támogat és még normalizálni is tud. Én az Arch Wikiből szedett scriptekkel szoktam konvertálni, pl. ilyennel, de azok csak bizonyos formátumot tudnak, normalizáció nélkül.
Ennyiből nekem nagyon hiányzik a foobar2000 megfelelője Windows alól, az egyetlen progi, ami hiányzik, abból is ez a konvertálási funkció, hogy be lehetett állítani parancssori konvertálási profilokat (lame.exe, flac.exe, oggenc.exe, stb.), és azzal egész kijelölt lejátszási listákat egy gombnyomással célmappába átkonvertálni, tagek megtartásával, egyszerre annyi konvertálási szálat elindítva, ahány szálat tudott a proci. Normalizációt nem használtam, de azt is tudta. Na, ilyen kéne Linuxra is. Van ugyan a foobar2000-nek klónja, a DeaDBeeF, de csak a lejátszási funkciókban, felületben próbálja utánozni, konvertálni nem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Interactive Brokers társalgó
- World of Warships
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest