- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #7678 üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.
Ha van kedved, itt megoszthatnád a tapasztalataidat a telepítésről.
-
válasz
-szabi- #7678 üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 4
- Építő/felújító topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest