Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nekifogtam annak, amit javasoltál. A virtuális gép kiesett, mert a CPU miatt eleve csak 32 bites rendszer virtualizálható és annál nem EZ, hanem EZ az indítóképernyő van. Szóval fogtam az Arch ISO-t és kiírtam pendrive, majd bebootoltam róla, illetve csak akartam... kapásból a már fentebb említett Secure Boot hibaüzenet fogadott. Ezen a notebookon egyébként Win7-nél is most ugyanez van UEFI-ben [link].
Tehát az Arch esetében sincs meg a Secure Boot digitálisan aláírás
-
King Unique
titán
Nem, most a belső HDD-ről van szó. Azon a Windows lett elsőnek telepítve, ami UEFI-ben a FAT32-es EFI partíció mellett létrehoz magának egy helyreállítási és valami más (MSR) partíciót is. Gondolom részben ezek miatt is tud elindulni ilyen problémásabb esetekben is.
Van letöltve friss Arch ISO-m, de az nekem kínai...Először kicsit emésztenem kell, mielőtt élesben ráengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest