- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Lathronos #4941 üzenetére
Egyáltalán nem bántásnak szántam a kritikát, elnézést, ha úgy lehetett érteni. Csak gondoltam, ha már kérdezek, akkor írok néhány észrevételt is, amit esetleg a jövőben hasznosítani tudsz.
Természetesen nincs baj a Qt-s programokkal, sőt, ha az erőforrás nem számít, én azért is vagyok a KDE híve. Nem azért, mert a legcsilivilibb, hanem mindent támogat alapból out of the box, tehát nem kell külön hálózatmenedzserrel, meg power managementes, meg automountos dolgokkal kínlódni, plusz általában a K-s/Qt-s programok a legnagyobb tudásúak. Nincs baj a Cinnamonnal és a Gtk-s programokkal se persze, de ha lehet, én nem használok Qt-s alkalmazást Gtk-s rendszeren, csak ha már annyira elkerülhetetlen.
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Szerintem is bátran linkeld csak ide a módosított disztribúcióidat. Jó ízléssel nyúlsz a dolgokhoz és szépek a kezeid közül kikerülő verziók. Én például a te verzióidon keresztül ismerkedtem meg egy csomó programmal, amik ismeretlenek voltak a számomra, és a "te szemüvegeden" keresztül sikerült bepillantást kapnom abból, hogy mit is lehet kihozni egy linuxból, ami azért is fontos, mert ugyebár az alapértelmezett telepítők sok programot nem tartalmaznak (ami egyáltalán nem baj, sőt, csak a rendszerrel ismerkedő egyén ebből még nem fogja tudni, hogy mire képes, mennyire felhasználóbarát lehet a kiszemelt linux rendszere).
Már privátban is nyaggattalak (remek conky-t csináltál), és bár közzé tetted a remaster verziók készítésének folyamatát, azért lássuk be ez nem 'annyira' egyszerű, tehát továbbra is úgy vélem, hogy hasznos közösségi munkát végzel, amiért ismét köszönet a fórumlakók nevében!
A profik úgyis olyan disztrót faragnak maguknak amilyet akarnak (remek emberek járnak ide hatalmas tudással), de a kezdőknek kellemes és üde színfolt a munkád a linux világának megismeréséhez - és ehhez a Linux Mint remek partner!
-
válasz
Tévedsz!
Írjad csak a blogodat és rakd is fel ide az ilyen Mint remastereket, azért csinálod, hogy kipróbálja/használja, aki érdeklődik iránta! Hol máshol lenne ezeknek a helye, ha nem a Mint topikban? Könnyű úgy jól kritizálni, ha valaki még nem csinált egy jobb remastert Mint Cinnamonból ill. semmilyent sem csinált még.
Egyébként a kritikákból építkezni kell!Olyat úgysem fogsz csinálni, amiben minden összetevő mindenkinek tetszeni fog! Ha valamelyik program nekem nem tetszene, szánnék rá 2 percet és lecserélném. Synaptic vagy terminal csak van benne!
Raynes ft is többnyire érdeklődött és olyan kifogásokat emelt, aminek Cinnamont használóknál nincs jelentősége, mert aki ezt használja, az nincs szűkében erőforrásoknak. Raynes LXDE-t használ, így nem is értem a kekeckedését, de azzal inkább csak palástolja a heveny kíváncsiságát.
Az, hogy Clementine vagy Deadbeef, erőforrás tekintetében jelentéktelen, nincs szignifikáns különbség a kettő között, kipróbáltam direkt mindkettőt. ugye nem lightos DE-ről beszélünk!
Az MTP meg imbolygó vagy tekergő ablakok, meg milyen tűzfal? Mégis milyen tűzfal lenne egy totál kezdőknek készült remasterben? Smoothwall vagy IPCop? Nekem logikus volt, hogy Gufw lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest