Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
@syler123: jól értem, hogy nyomsz egy shutdown-t, végigmegy a leállítási folyamat, csak a végén áram alatt marad a gép? Nekem ugyanez a helyzet a gépen jelenleg lévő összes linux-alapú rendszerrel (Xubuntu, XPEnology, OpenELEC), de ugyanazon a gépen a Win7 szépen leállítja a gépet, a végén elveszi az áramot.
Nem volt ez mindig így, de egyszerre sok változás volt, és nem tudom, melyik okozhatta: bekerült egy tv capture card, +1 2.5 HDD, illetve átmenetileg a Win8.1 is. Még nem volt időm végignyomozni az okot (meg ha meglesz, akkor sem biztos, hogy tudok vele mit kezdeni), de a Te esetedben nem áll ezek közül valamelyik?
-
lev258
veterán
válasz
syler123
üzenetére
Tehát akkor nem fagy, hanem nem kapcsol ki?
Próbáld a sudo shutdown -h now parancsot Terminálból, annak le kellene állítania. Ha usb-s a wifi eszköz, az lsusb parancs megmondja. A router log-jaiban pedig megnézhetnéd, ott mit ír a kérdéses időpontban a kapcsolatról.
Dhampir: Hol akadsz el a másikkal? Ez az eredeti link, ha nem tévedek. Csak ezért feltenni a fél KDE-t nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon