Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dhampir
üzenetére
Neked.

Nálam a Mintnek vannak furcsaságai, mint pl. notit kikapcsolva, fedelet lehajtva néha újraindítja a gépet, fényerő beállításokat hol megjegyzi, hol nem, külső merevlemezeknél több típust nem lehet normálisan leválasztani, mert rögtön utána újra felpörgeti és csatolja...na én meg ezekkel nem szívok Windows alatt, mert ott frankón működik.
A 10-es meg eleve még nem játszik annyira, majd az őszi és tavaszi nagy pakkok után lesz érdemes számolni vele.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Mondjuk amit én "fájlalok" Mint alatt, hogy gyengébb a noti hangzása, mint a Windowsos gyári Dell Maxxaudio driver támogatásával, de még Ubuntu alatt is szebben szól.
Már gondolkodtam azon, hogy a Mint codecs csomagot törlöm és az Ubuntu restricted extras pakkot telepítem, de félek attól, hogy összegabalyítaná a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Metal topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon