- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dhampir #3754 üzenetére
Neked.
Nálam a Mintnek vannak furcsaságai, mint pl. notit kikapcsolva, fedelet lehajtva néha újraindítja a gépet, fényerő beállításokat hol megjegyzi, hol nem, külső merevlemezeknél több típust nem lehet normálisan leválasztani, mert rögtön utána újra felpörgeti és csatolja...na én meg ezekkel nem szívok Windows alatt, mert ott frankón működik.A 10-es meg eleve még nem játszik annyira, majd az őszi és tavaszi nagy pakkok után lesz érdemes számolni vele.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #3754 üzenetére
Mondjuk amit én "fájlalok" Mint alatt, hogy gyengébb a noti hangzása, mint a Windowsos gyári Dell Maxxaudio driver támogatásával, de még Ubuntu alatt is szebben szól.
Már gondolkodtam azon, hogy a Mint codecs csomagot törlöm és az Ubuntu restricted extras pakkot telepítem, de félek attól, hogy összegabalyítaná a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged