- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dhampir #3754 üzenetére
Neked.
Nálam a Mintnek vannak furcsaságai, mint pl. notit kikapcsolva, fedelet lehajtva néha újraindítja a gépet, fényerő beállításokat hol megjegyzi, hol nem, külső merevlemezeknél több típust nem lehet normálisan leválasztani, mert rögtön utána újra felpörgeti és csatolja...na én meg ezekkel nem szívok Windows alatt, mert ott frankón működik.A 10-es meg eleve még nem játszik annyira, majd az őszi és tavaszi nagy pakkok után lesz érdemes számolni vele.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #3754 üzenetére
Mondjuk amit én "fájlalok" Mint alatt, hogy gyengébb a noti hangzása, mint a Windowsos gyári Dell Maxxaudio driver támogatásával, de még Ubuntu alatt is szebben szól.
Már gondolkodtam azon, hogy a Mint codecs csomagot törlöm és az Ubuntu restricted extras pakkot telepítem, de félek attól, hogy összegabalyítaná a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest