- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2940 üzenetére
Nem rég megtörtént a telepítés 17.1 64 bit, live lemezről aztán a felajánlott frissítésekkel.
1T hdd particionálásakor valamiért nem engedte vagy én nem értettem hogy 20 vagy 40Gb méretűre csökkentsem az eredeti 600/400-ről végül meguntam és kapott 300Gb a / és 700Gb a /data.
Vga az ajánlott illesztőprogramot használja: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1 ubuntu3.1
Elsőre minden működőképesnek tűnik.Némi probléma:
Két monitorom van és alábbiak szerint állítottam be a kijelzők beállításainál mert ilyen formában állnak az íróasztalomon ill. így tudom a bal oldali kisebb monitorra húzni a másodlagos ablakaimat.
Viszont az újonnan megnyitott alkalmazások némelyike pl gimp élből a bal oldalon nyílik meg.
Hogy lehet vagy kellett volna beállítanom hogy a nagyobb monitorom legyen a fő asztal és a kisebbik annak kiterjesztése és csak az kerüljön oda amit én át húzok?Nem zavar csak megszoktam már hogy így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest