- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika #1860 üzenetére
Szia!
tracker-miner
tracker-miner-fsEzekre pillants rá, nem futnak- e, mert okozhatnak ilyen 100%- os prociterhelést, bár régebben ez főleg az egyik Debianra volt jellemző! Simán ki lehet ezeket szedni a disztróból, mert semmi hasznuk nincs.
Másik 5let, hogy tedd fel a Firefox ESR változatot innen. Nekem is gondjaim voltak a legfrissebb Firefox használatával és az ESR- t használom azóta!
-
Bohus
aktív tag
válasz
Ne higgy a rendszerfigyelőnek, nézd meg top paranccsal, hogy mi a helyzet. Nálam a rendszerfigyelő pl. nem mutatja a BOINC daemon-t, holott az kihasznál minden felesleges procidőt, azaz ~100%-on fut a procim. Azt, hogy ez 17.1 specifikus hiba-e, nem tudom, eddig nem igen néztem rá a rendszerfigyelőre.
-
lev258
veterán
válasz
Meg kellene nézni, Live alatt is ezt látod-e. Meg persze nem árt egy memóriateszt se.
-
lev258
veterán
válasz
Szintén i3-as procim van, én viszont nem tapasztaltam hasonlót eddig. Bár az is igaz, hogy a NoScript sok szeméttől megkímél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest