- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cucuska2 #12743 üzenetére
&KTU
Az okosTV az egyik legértelmetlenebb dolog a világon, sok mindenre jó lenne, de használhatatlanul lassú. Ilyen S905x vagy valami mediaboxot én is vettem pár éve, de sose jutottam el addig, hogy a nyamvadt lassú androidot lecseréljem valami értelmesebb OS-re. Most Chromecast3-at vettem egy éve, az is jó sok mindenre, de olyan, ami mindent is tud és gyors is..... Mondjuk kéne kis türelem is ahhoz, hogy ezek optimálisan ki legyenek használva és egy központi irányítás meg tároló legyen, az is nyűgös, hogy notebookról vezénylem a NAS-t, de ami rámegy, azt meg a Mi 9SE-vel irányítva nézem a TV-n. Néha simán csak belekavarodok, mint majom a házicérnába. Ilyenkor jó ha kéznél van a jó öreg pendrive, az nem szarozik sokat.
Lubuntu amúgy tényleg kínzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest