- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12702 üzenetére
UTF konvertálásra nem kell notepadqq-t használnod. Senki nem nyom pisztolyt a bordáig közé.
Neked mániád ez, hogy az emberek kényszerből használnak ilyeneket, pedig nem. Anno ezt találtam, ami a notepad++ helyett van és nekem .srt konvertálásra teljesen kényelmes, mert ezt szoktam meg a kezdetekkor. Gyakorlatilag egy kézzel a két ablakban csak tapipadot használva átnevezgetem és konvertálgatom a feliratokat. Tuti, hogy 100x lassabb annál, mint amit említesz, de ezt sötétben a kanapén elnyúlva is megcsinálgatom. Ha munkához kéne, akkor jól jönne egy hatékonyabb, ez igaz. Érdekes, csak a TV-n történő lejátszásnál van géz a feliratokkal, ha nem konvertálom őket. Szóval minden ilyen kis apró feladatra megvan az évek során megtalált programom, ezért is szarok rá, hogy bloat mind, mert nekem rohadt kényelmes használni ezeket.
Egyébként igaza van a kollégának, a notepadqq is elég lassan nyit meg egy text fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest