Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Cucuska2 #10311 üzenetére
Következő lépcsőfok a 17,3", azt még jobban fogja imádni a szem.
(#10312) Frawly
Fúha, nem semmi.
Igen, meg ő a csöndet szereti, miként azt a TED 2016-on is elmesélte.
Amit nem látsz, az a számítógép, csak egy monitor van a képen, de a legfontosabb dolog a gépemmel kapcsolatban, hogy - nem muszáj óriásnak és erősnek lennie, noha azt szeretem - viszont abszolút csöndes kell, hogy legyen. Ismerek embereket a Google-nál, akiknek megvan a kis adatközpontjuk odahaza, nekem nincs ilyen. Az én irodám a legunalmasabb, amit valaha láttál. És csak ülök ott csendben. Ha a cica felbukkan, beül az ölembe. Azt akarom hallani, ahogy dorombol, nem a számítógép ventilátorának zúgását.
(az egyik kedvenc idézetem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest