Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
No, tegnap este sikerült feltenni mindent.
Tényleg az volt a gond, amit írtam, úgyhogy rádugtam a vinyót az alaplapi SATA-vezérlőre, és így már működik minden
.Kicsit érdekesen indult a Mint-tel az ismerkedés, mert az ablakok mozgatás közben eléggé akadozva mentek a képernyőn. Mondom, ez jó, hogy így megy, mert eléggé idegesítő. Kapcsolgattam a compiz beállításokon, de nem javult a helyzet, aztán kikapcsoltam, és minden úgy mozog, ahogyan kell
. Valószínű, hogy a kártyám már túl régi, és nincsen a rendszerben alapból a megfelelő meghajtó telepítve. Tegnap már nem volt időm megnézni, hogy milyen meghajtó van telepítve, majd lassan eljutok odáig is.A kezdeti döcögés megoldása után viszont amit kipróbáltam - telepítés, az nagyon tetszik. Szuper ez a szoftverközpont: pikk-pakk feltettem az Evolution-t, GParted-ot, ntfs-config-ot.
Thunderbird-ben mikor lesz benne alapból, hogy HTML leveleket mindenféle kiegészítő nélkül megjelenítsen? Mert ha jól láttam, akkor a 3.0-ésban sincsen még benne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- Magisk
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Rowon