Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
No, tegnap este sikerült feltenni mindent.
Tényleg az volt a gond, amit írtam, úgyhogy rádugtam a vinyót az alaplapi SATA-vezérlőre, és így már működik minden
.Kicsit érdekesen indult a Mint-tel az ismerkedés, mert az ablakok mozgatás közben eléggé akadozva mentek a képernyőn. Mondom, ez jó, hogy így megy, mert eléggé idegesítő. Kapcsolgattam a compiz beállításokon, de nem javult a helyzet, aztán kikapcsoltam, és minden úgy mozog, ahogyan kell
. Valószínű, hogy a kártyám már túl régi, és nincsen a rendszerben alapból a megfelelő meghajtó telepítve. Tegnap már nem volt időm megnézni, hogy milyen meghajtó van telepítve, majd lassan eljutok odáig is.A kezdeti döcögés megoldása után viszont amit kipróbáltam - telepítés, az nagyon tetszik. Szuper ez a szoftverközpont: pikk-pakk feltettem az Evolution-t, GParted-ot, ntfs-config-ot.
Thunderbird-ben mikor lesz benne alapból, hogy HTML leveleket mindenféle kiegészítő nélkül megjelenítsen? Mert ha jól láttam, akkor a 3.0-ésban sincsen még benne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Rowon