Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén feltettem a 9-es verziót, de nem indul el a gép.
Már csak egyetlen sata-s vinyó van benne, partíciók a következőképpen:
1. WinXp
2. Linux swap
3. Mint /
4. Mint /homeLetöltöttem a 9-es telepítőjét (ha jól tudom a Live DVD-t), elindult, Install Mint.
Az installálás rendben lezajlik, újraindulás, és amikor a gépben levő dolgok táblázata előjön, a kurzor villog, és nem megy tovább.
Annyit ki tudtam deríteni, hogy a GRUB-bal van vmi gond, mert a stage1 fájlt nem találja a szokott helyeken - grub shellben. A grub-install-al és grub-setup-pal is próbálkoztam, ott nem találta az eszközt.Van-e másféle telepítőlemeze a Mint-nek (úgy, mint Ubuntu Alternate - Ubuntu 9.04 csak így ment fel), vagy valami megoldás a GRUB feltelepítésére?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon