Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6701) tvamos válasza Jim Tonic (#6697) üzenetére


tvamos
nagyúr

Akkor lehet, hogy nekem is van otthon ilyen kemszoftveres webcam? Vajon miket loggolhat a Raspberry PI-on? :Y

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6702) Jim Tonic válasza bambano (#6698) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

"Majd mikor tobbet leszel linuxon, es nem a mostani rendszerbe csoppensz akkor atertekeled a dolgokat."
Ha ennek az lenne az értelme, amit állítasz, így lenne megfogalmazva: "Később, majd ha nem a mostani rendszerbe csöppensz, akkor átértékeled a dolgokat." Ezek szerinted egyenlőségjelet kellene tennem a "később" és a "majd ha többet leszel a Linuxon" közé? Nem megy. :)

"például először linuxban volt O(1)-es ütemező." Jaja, Molnár Ingo keze munkája, aki szintén Red Hat alkalmazott. ;]

Ne értsen senki félre, én nem védem a systemd-t. De magam részéről úgy gondolom, ki kell mozdítani a Linuxot a ráragadt klisékből, és nekem tetszik, amit az Ubuntu vagy Pöttering csinál. Lehet ennek nagy pofára esés a vége, de legalább felkavarják az állóvizet.

tvamos: ismeretlen helyről USB eszközt ne. Ennyi. Például billentyűzetként szinte azt csinál, amit akar. De bármilyen HID eszköznek elég sok lehetősége van.

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6703) bambano válasza tvamos (#6700) üzenetére


bambano
titán

néhány lehetséges fertőzési mód:
- a vezérlőt átprogramozzák hidnek. hid=Human Interface Device, ami jellemzően billentyű meg egér. ettől kezdve az usb kulcs képes lehet szépen lassan békésen jelszót törögetni. esetleg kapott már korábban jelszót, akkor azzal a jelszóval bemászik és elszórakozik kicsit a cuccoddal. pl. bedugsz egy mobil adatsticket egy fertőzött pc-be, ami átírja az adatsticken a firmware-t. utána ezt bedugod a routeredbe, aminek a típusát a pc-d már korábban megnézte, és tudja, hogy van-e rajta gyári kiskapu vagy ócskán konfigurált telnetd. és akkor bejelentkezik a routeredbe és indul a rock&roll
- a vezérlőprogramba belenyúlnak, hogy amikor az usb-ről akar bootolni a pc, ne azt a boot szektort adja be elsőnek a gép felé, ami a flash drive-on a bootszektor. így megoldható, hogy a pc-d nem azt az oprendszert bootolja be, amit te hiszel.
- ugyanígy az is megoldható, hogy ráírsz egy fájlt a pendrájvra, odaadod valakinek, aki visszatöltené róla, de már nem azt a fájlt kapja, hanem egy fertőzöttet, ami egy ismert sebezhetőségen keresztül kinyitja a pc-d oprendszerét. pl. hozzávág minden pdf-edhez egy-két plusz szekciót, amiben olyan adat van, amiről tudják, hogy megkergül tőle a windowson futó acrobat reader
- azt írták, hogy szimulálhat hálózati kártyát is az usb, ami igaz. rndis csatolónak hazudhatja magát. bedugod, az okos windows és windows like (:P :P :P) oprendszer észreveszi, hogy lett egy új hálózati kártyád, felhúzza és dob rá egy dhcp kérést. küldesz dhcp választ, amiben átírod a dns szerverek ip címét. az új ip címen levő dns szerverekkel meg át tudod irányítani a forgalmat a saját gépeidre. tehát pl. beírja a paraszt, hogy http://arckonyv.com, és az nem az arckönyvhöz megy, hanem hozzád, ahol valami kamu üzenettel bekéred a jelszót, eltárolod, és forwardolod az igazi arckönyvre. utána a jelszavával művészkedsz.
- pl. lehet usb wifi sticked, amivel bejelentkezel wifi hálózatokra. átírod a firmware-t, csinál belőle mellette ap-t is, amivel elérheted, hogy a környezetedben levők rákapcsolódjanak és akkor már tudod manipulálni a forgalmukat.

a wifis cuccokban az is veszélyes, hogy sok hardverben a wifi ugyanolyan usb-n van felkötve a cuccra, mintha kívülről dugnád bele. tehát azokat a beépített hardvereket is lehet fertőzni.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6704) bambano válasza Jim Tonic (#6702) üzenetére


bambano
titán

"De magam részéről úgy gondolom, ki kell mozdítani a Linuxot a ráragadt klisékből": csak vannak dolgok, amikből ha kimozdítod, akkor egyrészt alapvetően változtatod meg, másrészt lehet, hogy nagy bajt okozol.

például vannak olyan klisék, hogy egy rendes ebéd az húsból van. ha ebből kimozdítod és szóját raksz helyette, az már nem az az ebéd :P meg olyan klisék is vannak, hogy az üzemanyag neve benzin :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6705) spammer válasza bambano (#6704) üzenetére


spammer
veterán

"meg olyan klisék is vannak, hogy az üzemanyag neve benzin"

true dat :K

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#6706) F34R válasza bambano (#6704) üzenetére


F34R
nagyúr

Konretan ha jelentosen megvaltoztatjak a linuxot az nem lesz linux. A sok valtozas is azert tortent mert az emberek ellustultak, es hat kell a konnyed megoldas. Ezen vagyok meghallva init rendszerhez gui :DDD ;]

(#6707) Jim Tonic válasza bambano (#6704) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Jó, ezzel a hozzászólásoddal nehéz vitatkozni. Ebben a formában igazad van. Plusz pont az utolsó mondatért. :DDD
Viszont a példádnál maradva: "egy rendes ebéd az húsból van. ha ebből kimozdítod és szóját raksz helyette, az már nem az az ebéd" 20-30 éve a magyar konyhát a világon a legjobb 3-ba helyre tették, a franciához és az olaszhoz mérték. Pl. a németeknek vagy a osztrákoknak nem is volt említhető konyhájuk. De a borászatot is vehetnénk példaként. Aztán jött az, hogy ebbe beleültünk, vagy inkább belesz@rtunk a kísérletezésbe, fejlesztésbe, és mára még a németek is lassan elmentek konyhában, az osztrákok meg borban. Az utóbbi időben kezdik a magyarok felfogni, hogy a paprikán kívül is vannak fűszerek. Felborították a magyar ízeket, és lassan jönnek a Michelin-csillagok. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell felejteni, ami jó volt, de jelenti azt, hogy igenis hozzá kell nyúlni.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6708) Jim Tonic válasza F34R (#6699) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Nincsenek vízióim a Linux jövőjéről. A jelenével nem vagyok elégedett.

Egeret utálod használni? Legjobb találmány a világon. :)

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6709) bambano válasza Jim Tonic (#6708) üzenetére


bambano
titán

"Nincsenek vízióim a Linux jövőjéről." megiszok egy sört az egészségedre, hátha attól lesznek :)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6710) F34R válasza Jim Tonic (#6708) üzenetére


F34R
nagyúr

Nem latomasok kellenek, hanem a te meglatasod mivel lenne jobba?
Konkretan mondhatsz teruletet, akar fejlesztesit akarmit amiben te ugy gondolod fejlodhetne.

Trackball-t jobban csipaznam.

[ Szerkesztve ]

(#6711) Jim Tonic válasza F34R (#6710) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Pár pont:
- felesleges ennyi elaprózott disztró. Így is kevés a fejlesztő, és azok sem oda koncentrálnak, ahová kellene. (Persze ebbe nincs beleszólás, de ettől még teljesen értelmetlen.) Inkább több program kellene irodára, médiára, stb. Tudom, erre a választás lehetősége a válasz, de valójában értelmetlenül sok van.
- a könyvtárstruktúra szerintem megérne egy újragondolást. Ezen felül sokszor majdnem lehetetlen kiigazodni, mit, miért, hová pakolnak, ezt szabályozni kellene.
- kellene ez igazán jó adatbázis a hardverekről, ne kelljen innen-onnan összeszedni. Egy-egy jó, külső projekthez el lehessen jutni a disztó oldaláról is, például webkamerák.
- kellene a hardverek telepítéséhez egy sokkal egyszerűbb megoldás. Ha alapból nem támogatja a Linux, egy átlagos usernek esélye nincs az elindításra. Sokszor van gond nyomtatókkal, webkamerákkal, stb.
- sokkal több alternatíva a terminál helyett. Szinte mindent csak onnan lehet (normálisan) megoldani.
- sokkal több energiát kellene abba fektetni, hogy játékos platform lehessen. Az X11 borzasztóan elavult.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6712) Jim Tonic válasza Jim Tonic (#6711) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Második pontból kimaradt, hogy a programok pakolnak. Nem az OS

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6713) bambano válasza Jim Tonic (#6711) üzenetére


bambano
titán

"felesleges ennyi elaprózott disztró.": kitől akarod megvonni a jogot, hogy csinálhasson saját disztrót? kinek korlátoznád az alkotói szabadságát?

egyébként nincs olyan nagyon sokféle disztró. sok disztró van, de nem sokféle. elterjedt cucc van kb. 2+1: kde, gnome, régi gnome. van két elterjedt csomagmenedzsment: a deb meg az rpm. ezzel az elterjedt linux disztrók zömét lefedted, kb. a centos meg az arch maradt ki.

"Inkább több program kellene irodára": lássuk csak: iroda. kde office, gnumeric+abiword, libreoffice, openoffice és tex. ennél több kellene?

"a könyvtárstruktúra szerintem megérne egy újragondolást. Ezen felül sokszor majdnem lehetetlen kiigazodni, mit, miért, hová pakolnak, ezt szabályozni kellene.": szabvány van rá. azt sajnos nem tudod erőltetni, hogy 456. disztrófejlesztő jakab@gipszék mit hova tegyen.

a hardverrel kapcsolatban meg az van, hogy amíg kiciócó kínai lomok vannak, amikben kéthetente cserélik a vezérlőic-t, addig kb. semmit nem tudsz ellenük csinálni se linuxon se windowson. hardverek telepítése ma már egyre inkább digitális: vagy bedugod és megy vagy bedugod és a büdös életben sem fog menni. a hardver támogatása a gyártó dolga lenne, nem a linuxosoké.

"Szinte mindent csak onnan lehet (normálisan) megoldani.": szerintem meg gyakorlatilag semmit nem kell már terminálból csinálni, amit átlag desktop user csinálna. pláne, ha kicsit ésszel vettél vasat. itt most nem focizik, hogy neked minfenféle épített meg kísérleti meg egyéb vasakon mekkora tornamutatvány volt a konfigurálás. nekem pl. a notebookomon semmit nem kellett konfigelni, minden ment oob. debian jessie.

"sokkal több energiát kellene abba fektetni, hogy játékos platform lehessen. Az X11 borzasztóan elavult.": szerintem meg nem. szerintem meg nem. mások persze azt mondják, hogy elavult az x, és akkor nekiállnak waylandet meg mirt kendácsolni. ez rögtön el is kezdi pont ugyanúgy töredezetté tenni a linuxot, mint a 400 disztró és ezért nem kismértékben az általad dícsért társaság a felelős.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6714) ubyegon2 válasza Apollyon (#6684) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Te amúgy is inkább Mint user vagy :P

Erről kéne most meggyőznöd az LMDE2-t, hogy ne csinálja velem azt, amit egy Debianossal, most persze vissztértem a Mint-hez. :P

(#6715) Jim Tonic válasza bambano (#6713) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

kitől akarod megvonni a jogot, hogy csinálhasson saját disztrót? kinek korlátoznád az alkotói szabadságát?
Erre már utaltam a hozzászólásomban. Ettől függetlenül ez a véleményem. Szerintem a Linuxnak sem tesz jót, hogy bárki csinálhat egyet, majd annak nevezheti. Legalább a névhasználatot korlátozni lehetne.

kde office, gnumeric+abiword, libreoffice, openoffice és tex. ennél több kellene? Ebből egyik sem ér túl sokat. Kilóg funkciókban a Libre, de az is csinál sok marhaságot. A második diplomamunkám abban akartam megírni, majd előfizettem 365-re.

szerintem meg gyakorlatilag semmit nem kell már terminálból csinálni Nekem gyökeresen eltérnek a tapasztalataim. Még a legtöbb programot is onnan a legkönnyebb, mert vagy nincs fent a centerben, vagy nem igazodsz ki a csomagtelepítőn. A hardverekről nem is beszélve.

Többire nem reflektáltam, mert véleménybeli eltérés van, nincs értelme győzködni. :)

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6716) bambano válasza Jim Tonic (#6715) üzenetére


bambano
titán

"Szerintem a Linuxnak sem tesz jót": szerintem sem tesz jót, hogy van egy csomó piszlicsáré disztró, fedora meg ilyenek, és nem a debiant fejleszti mindenki :P :)

mondjuk abból az irányból nézve, hogyha van sok disztró, akkor lehetne olyan, amiben nincs systemd, meg jó. :P

"tex.... Ebből egyik sem ér túl sokat." nnnnaaa!

[ Szerkesztve ]

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6717) Jim Tonic válasza bambano (#6716) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Jó, az első bekezdéseden hangosan felröhögtem. A gyerekek meg már alszanak. :DDD

Tényleg, ki marad systemd nélkül? Mi a pöts lesz, ha nem jön be?

Tex/LaTex majd akkor, ha disszertációt írok. A következő életemben. :D

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6718) bambano válasza Jim Tonic (#6717) üzenetére


bambano
titán

"Mi a pöts lesz, ha nem jön be?": baj... ez igazából akkor nem probléma, ha nagyon nem jön be, mert akkor mindenki számára világos lesz, hogy kuka. akkor lesz (lesz? van..) komoly baj, ha csak kicsit nem jön be... mert akkor lehet majd veszekedni, hogy dobják már ki, de sajnálni fogják a belefeccölt munkát.

"Tex/LaTex majd akkor, ha disszertációt írok.": most írok számlázó programot, az is latexben generálja a számlát, hogy nézzen is ki valahogy.. amit korábban írtam számlázó modult egy másik programomhoz, az is latexes volt, kinyomtattak már vele vagy 400 ezer számlát, és jó. meg szép.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6719) F34R válasza bambano (#6718) üzenetére


F34R
nagyúr

tudsz nekem egy olyan szamlat mutatni privatban is akar?

(#6715) Jim Tonic

Hardware teren a linux kernelek friss verzioi lepest tartanak az uj hardverekkel, csakugy mint az GPU-kkal a mesa es a specifikus meghajtok. Efelol nem agodok.

(#6720) Jim Tonic válasza bambano (#6718) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Már-már csodálkoztam volna, ha XML-ben tolod, mint az átlag. :D

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#6721) bambano válasza Jim Tonic (#6720) üzenetére


bambano
titán

a nyomtató nem eszi az xml-t...

(#6719) F34R majd kreálok fals számlát.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6722) tvamos válasza bambano (#6703) üzenetére


tvamos
nagyúr

Akkor most akkor mi van? Minden csupa fertő!..

A torkom rá is ráment valami vírus...

(#6710) F34R
Trackball-t jobban csipaznam

Én a trackball-t nem szerettem, de azért hittem 2016-van már úgy fognak menni a dolgok, mint a Johnny Mnemonic-ban. :F

(#6721) bambano
a nyomtató nem eszi az xml-t...

De vírusos lehet... :((

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6723) F34R válasza tvamos (#6722) üzenetére


F34R
nagyúr

Egy CST LaserTract elviselnek, jobban szeretnem mint az egerem.

(#6724) tvamos válasza bambano (#6703) üzenetére


tvamos
nagyúr

De akkor most meg sem lehet sehogy nezni, hogy mi virusos, es mi nem, csak mindent be kell zuzni? Mert van egy rakat ebay-es usb wifi a rasperry pi-hoz, meg tudomisenmik, sok usb kulcs, sd kartya olvaso, meg mindenek.

Es a szamitogep, az maradhat? Vagy azt is be kell zuzni?

(Nem ironizalok, hanem csak most akkor kerdezem...)

(#6723) F34R
Egy CST LaserTract elviselnek
Nekem ez teljesen kimaradt az eletembol... de egy jo 3D egeret elviselnek, az jol jonne... evente 3x, amikor 3D-ben mozgok.

(#6713) bambano
"felesleges ennyi elaprózott disztró.": kitől akarod megvonni a jogot, hogy csinálhasson saját disztrót? kinek korlátoznád az alkotói szabadságát?
Ez nekem is megfordult mar a fejemben, hogy milyen jo lenne, ha egy kicsit jobban osszedolgoznanak. Ha mondjuk "maguktol" szeretnek egymast, es valodi valasztas lehetne, nem a rengeteg Uborka alapu disztro, hanem, ha mar Ubi, akkor azt csinalnak meg rendesebben... nem tudom...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6725) cami][us válasza tvamos (#6724) üzenetére


cami][us
senior tag

Clem nem hinném hogy sokat tudna hozzá tenni az ubihoz. A tahr puppy, vagy az eOS pedig megint más tészta. Csak balhé lenne belőle, nem jobb rendszer.

(#6726) tvamos válasza cami][us (#6725) üzenetére


tvamos
nagyúr

Csak balhé lenne belőle, nem jobb rendszer.
Lehet... Nem tudom. Kár érte! Lehetne jó is! Mondjuk én ezt kifejezetten nem gondoltam végig ilyen szempontból.
Ahogy a Page Hit Ranking-et nézegetem, a Mint jól elhúzott. Jó lenne tudni, hogy ebből hányan használják is, meg persze a Mintnél azt is, hogy melyik verziót..

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6727) ubyegon2 válasza tvamos (#6726) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

a Mint jól elhúzott. Jó lenne tudni, hogy ebből hányan használják is, meg persze a Mintnél azt is, hogy melyik verziót..

5 millióan C, M, X, K, LMDE összes a sorrend. A számot arra alapoztam, hogy minap kollégánk Fedora felhasználókat 1,5 millióra lőtte be. ;)

(#6728) Vladi válasza ubyegon2 (#6727) üzenetére


Vladi
nagyúr

15

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#6729) cami][us


cami][us
senior tag

Gaben

[ Szerkesztve ]

(#6730) tvamos válasza ubyegon2 (#6727) üzenetére


tvamos
nagyúr

:Y

Es az Uborka felhasznalok? Csak 5 Millio az Ubuntu Touch.
Meg persze en harmat. Ugy ertem, a sajat gepem, meg a gyerek, meg az anyu... Ja nem, az Lubuntu. De a Lubuntu is Ubuntu, megis kulon van a klikkelos felmeresben.
De megy otthon 4-5 embedded debian is... assszta... egybol mennyi Linuxos gep lett... Van akkor ebbol vagy 100 Millio... ha-ha-ha....
Jaaa... ez nem szamit, mert nem deszka.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6731) spammer válasza tvamos (#6730) üzenetére


spammer
veterán

How many people use Ubuntu? | Ubuntu Insights

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#6732) spammer


spammer
veterán

(#6733) bambano válasza spammer (#6731) üzenetére


bambano
titán

elakadtam a szerző nevénél az olvasásban :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6734) F34R válasza bambano (#6733) üzenetére


F34R
nagyúr

:DDD

(#6735) bambano válasza F34R (#6734) üzenetére


bambano
titán

???

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6736) #33253120 válasza bambano (#6735) üzenetére


#33253120
törölt tag

Hja... Szerintem sem ő az... :)

(#6737) ubyegon2 válasza Vladi (#6728) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

OK főnök, benéztem a tizedet, akkor a Mintnél is eltoljuk jobbra, elé egy 0 . :D

(#6730) tvamos

Ubuntu se lehet kevés, ha mindent összadunk, nem olyan kis tábor ez az 1-2 % sem így! Nekem két gépen van 8 disztró, de gondolom csak egynek számítok. ;)

[ Szerkesztve ]

(#6738) F34R válasza bambano (#6735) üzenetére


F34R
nagyúr

Bakker, tenlyleg aprilis van :D

(#6739) kispx


kispx
addikt

Egy kis noscript reklámot itt hagyok...

(#6740) Istju


Istju
senior tag

Uborkával régóta teli a padlás. Anno voltam az első és az utolsó ubi HOUR on győrben. Lejött egy előadó a "teljes körök" magyar szerkesztő team egy jeles embere. Tartott egy fejtágítót, hárman voltunk, és egy jót beszélgettünk. Mivel én akkor már Archos voltam, a másik 2 tag pedig egyéb, a beszélgetés kimerült egy csillagászati program bemutatóval. Már sajnálom, h ott voltam. Stréberségemnek az oka az volt, hogy nálam az Arcnak az uborka volt az előszobája.

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#6741) Istju válasza kispx (#6739) üzenetére


Istju
senior tag

.......az annyát, legközelebb torról leszek:-)

[ Szerkesztve ]

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#6742) #33253120 válasza kispx (#6739) üzenetére


#33253120
törölt tag

Teccik.... :)
Olyan is volt amit eltalált... :)

(#6743) Istju


Istju
senior tag

Torról nem megy:-) ezt írja a logoutra: Ez az IP cím ki van tiltva, az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#6744) Apollyon válasza kispx (#6739) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Semmit nem tudott megállapítani ;D De ehhez nem is kellett noscript, mert FF configból is minden szénné van tiltva.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#6745) kispx válasza Apollyon (#6744) üzenetére


kispx
addikt

Nálam leginkább javascript van tiltva. Most 3 óra netezés után 149 MB-ot fogyaszt a róka.

(#6746) tvamos válasza kispx (#6739) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nem semmi!

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6747) spammer válasza kispx (#6739) üzenetére


spammer
veterán

Privoxy + alapból js tiltva + hosts fájl. Semmi érdemlegeset nem látok az oldalon. :)

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#6748) tvamos válasza kispx (#6739) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hát a k..rva száját! Ez megtalálta a NAS-omat. :Y

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6749) Vladi válasza tvamos (#6748) üzenetére


Vladi
nagyúr

Hogyrohadnakiacípőjéből! :W

:DDD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#6750) Jim Tonic válasza Apollyon (#6744) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Pont ezt akartam írni, hogy az FF keményen ráfeküdt erre, és már a követős reklámokat sem látni alapból.
Így is volt pár dolog, de én nem vagyok annyira letiltva.

tvamos: az mondjuk kemény. Nekem semmi nem talált a hálózaton. Nem azért mert nincs. :)

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.