Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
cattus #20991 üzenetére
Nem, ez nem meme, tényleg sok screenshoton látszik, hogy ez sok embernek tetszik, és nem tudom megfejteni miért, és miért főként linuxosoknak a mániája ez. Csak a meme kedvéért senki nem faragja animésre a desktopját, amit napi sok órában nézeget. Az is igaz, hogy én ezeket a dolgokat sose értettem, pl. mikor divatba jöttek ezek az elektronikus dobgépes, monoton tucc-tucc, tucc-tucc, tucc-tucc, két óra és 12 szám múlva is ugyanaz a tucc című ökörségek, akkor is miért repült rá mindenki, mind légy a kakára, vagy pl. hogy egy amcsi güzüszemű csávó közösségi weboldalán mit lehet egy egész életen át tobzódni 4 milliárd embernek, nap-éjt, mikor csak ilyen macskás videók, életbölcseletek, szellemi fingás van rajta, ami szellemileg elbutító, agyzsibbasztó, és a net ennél többre lenne érdemes. Valahogy ezek nekem mindig is megfejthetetlen dolgok voltak.
(#20988) Aweriot: igen, ez valóban igaz. Csak a neten van pár elvakult fanja, akik azzal bujtogatnak, hogy á, de igen, lehet mindennapos desktopnak is használni. Ezért szedtem róla össze infókat, amik szerint meg nem lehet. Csak azért, hogy ha valaki kíváncsi rá, ne fusson vele köröket feleslegesen. Szerverre természetesen jó, nem is azért írtam, hogy lehúzzam, hanem hogy reálisabb legyen róla a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest