- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A másik befutót, azt a jyskes billumot hatványozottan nem ajánlom.
Még anno 2014-ben a cég ahol dolgoztam ebbe a székbe ruházott be (értsd az összeset erre cserélték), és kb 2-3 évig bírta, utána jött még egy csere, egy már normálisabb székre.A minőség: az nincs, totál silány, de legalább extra kényelmetlen, 5 percig nem bírtam ülni benne. De már ránézésre is rossz volt, szóval tudtam, hogy az előző széket meg kell tartani.
De elképesztő, hogy eltelt 6 év, és még mindig árulják ezt a borzadályt, ráadásul nem gyenge pénzért.Bár ezt nem azét mondom, hogy ezt ajánljam, mert én csak 80 kiló vagyok, de miután tönkrement a forgószékem a cégnél (nem az általad linkelt), akkor már ilyet választottam, nem forgós, nem gurulós: [link]
Ennek a szivacs alatt fatámlái vannak, bár nem tudom hogy plusz 20 kiló mennyire lenne neki gond, nekem nagyon bejött, csak feketében, és van karfás változata is.
Ugyan nem lehet állítani se a magasságot, se semmit, de jól tartja a derekat, és napi 8 óra ülés után se fájt tőle a derekam éveken keresztül, pedig amúgy hajlamom van rá sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest