Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Mmerlin
tag
Na hát kösz a kimerítő választ.
A 4.-re: a nevezett image file kb 6-8 megás dög. vagy CD-re írom, vagy CD-re írom. Esetleg próbálkozok a pendrive-val, de amit leírtál, abból kb. azt olvasom ki, hogy vagy összejön vagy nem.
Egyébiránt amit letöltöttem az négy db. iso file, kb. 300 és 650 mega közötti terjedelemben.Ezekkel csak azt tudtam elkövetni, hogy .iso-ként felírtam, bár azt mondták, hogy ki kellett volna ''bontanom'', de nem találtam CD pörkölő progit, ami meg csinálta volna.
Azt írta a how-to-ban, hogy atelepítés vagy DVD-ről (ezt nem tudom felírni) vagy a nevezett .img betöltése után CD-ről mehet.
Az 1.-re: most frissíítettem BIOS-t, ami elég friss; azonkívül, a boot options-nál az első eszköznél szerepel egy USB ZIP és egy USB FDD is (hogy a régiben volt-e azt nem tudom, nem emlékszem rá). -
Mmerlin
tag
Üdv!
Volna egy kérdésem a VeresKalpag (RH) Fedorával kapcsolatban:
A telepítés elkezdése előtt a diskboot.img-t (RH Linux) simán felírom a PEN DRIVE-ról szeretném elindítani a telepítést és annyi + egy bambi? Vagy kell még valamit csinálni vagy máshogy kell?
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest