Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Mmerlin
tag
Na hát kösz a kimerítő választ.
A 4.-re: a nevezett image file kb 6-8 megás dög. vagy CD-re írom, vagy CD-re írom. Esetleg próbálkozok a pendrive-val, de amit leírtál, abból kb. azt olvasom ki, hogy vagy összejön vagy nem.
Egyébiránt amit letöltöttem az négy db. iso file, kb. 300 és 650 mega közötti terjedelemben.Ezekkel csak azt tudtam elkövetni, hogy .iso-ként felírtam, bár azt mondták, hogy ki kellett volna ''bontanom'', de nem találtam CD pörkölő progit, ami meg csinálta volna.
Azt írta a how-to-ban, hogy atelepítés vagy DVD-ről (ezt nem tudom felírni) vagy a nevezett .img betöltése után CD-ről mehet.
Az 1.-re: most frissíítettem BIOS-t, ami elég friss; azonkívül, a boot options-nál az első eszköznél szerepel egy USB ZIP és egy USB FDD is (hogy a régiben volt-e azt nem tudom, nem emlékszem rá).
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - OFF topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Banggood
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest