Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Mmerlin
tag
Na hát kösz a kimerítő választ.
A 4.-re: a nevezett image file kb 6-8 megás dög. vagy CD-re írom, vagy CD-re írom. Esetleg próbálkozok a pendrive-val, de amit leírtál, abból kb. azt olvasom ki, hogy vagy összejön vagy nem.
Egyébiránt amit letöltöttem az négy db. iso file, kb. 300 és 650 mega közötti terjedelemben.Ezekkel csak azt tudtam elkövetni, hogy .iso-ként felírtam, bár azt mondták, hogy ki kellett volna ''bontanom'', de nem találtam CD pörkölő progit, ami meg csinálta volna.
Azt írta a how-to-ban, hogy atelepítés vagy DVD-ről (ezt nem tudom felírni) vagy a nevezett .img betöltése után CD-ről mehet.
Az 1.-re: most frissíítettem BIOS-t, ami elég friss; azonkívül, a boot options-nál az első eszköznél szerepel egy USB ZIP és egy USB FDD is (hogy a régiben volt-e azt nem tudom, nem emlékszem rá).
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest