Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz sh4d0w #96120 üzenetére

"van legalabb 3 fele alternativ forras, ahonnan a legfrissebb beszerezheto"

Igen. ppa, külső weboldról tölthető deb. Github, forráskód.
    És ezeknék ki, hogyan, miképp tesztel, bizonyosodik meg stabilitásra, mennyire megbízható?
    Mennyire kuszálja össze a rendszert, mi van benne ténylegesen? le lett tesztelve? Nem. Simán ráeresztem a rendszerre, egyetlen érv hogy megbízom a fejlesztőbe és snitt.
    Egy tárolóba nem elérhető ad-hoc deb amit letöltöttem bárhonnan, (mivel repoba nuku) a legveszélyesebb.

Opera Software. Made in Kína, mióta az eredeti csapat elengedte.
    Csak kizárólag a weboldalukról tölthető Ubuntu vonalon ráadásul zárt. (jogos hogy akkor nem kell ilyet használni de ha adott feladatra nincs más pl. Megasync?)
    Ilyenkor mi a helyzet a stabilitással, megbízhatósággal, tesztelésekkel?

"Hogy most Te veletlenul talaltal egyet a nagyjabol lehetseges nehanybol"

Ez olyan aranyos volt, tényleg :)
    Állítólag 30ezer szoftver van a repoba.
    Tehát véletlenül abból a 9-10 stabil szoftveremből amiket 15+éve használok mindenhol mivel szerencsére keresztplatformosak, más rendszereken csont nélkül települnek, világszerte milliók ismerik használják,
    ebből 7 darab problémás Ubuntu vonalon azaz nem elérhető gyári repoba. Nem 7 bocs csak 6 mert a Microsoft Edgét tényleg nem illik belevenni.
    Ez elég érdekes arány :) csak véletlen lehet semmi más és ezeket bizonyára csak én használom a galaxisba, senki más nem.

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz sh4d0w #96120 üzenetére

Amúgy miért tesznek be olyan csomagot egy Debian jellegű disztróba, ami röviddel később használhatatlanná válik?

Én pl. githubról forrásból fordítom az OneDrive csomagot Lubuntun, pont ebből az okból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés