Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tompa torma #96073 üzenetére

...de akkor is fenntartom..egy éppen áttérő sokkal kevesebbet ért itt mint a win 10 topikban...ott legalább tudja miről tárgyalnak...

Akkor minden OK. Akinek itt problémája volt és a válaszokat kapta, a jelenlegi rendszerét 6 éve használta/ja, kb 500* annyit turkált, variált azzal a csóró Ubuntuval, mint én 10 év alatt az összes kipróbált disztrómmal és nálam régebben használ Linuxot. Ilyen Linuxos előélet alapján tudja miről van szó. ;)

De hiba abból kiindulni, hogy a Windowst alapból mindenkinek ismernie kell, én például 10 éve nem használom és amikor valami SSD-s téma miatt odakeveredtem egy linkkel, kukkot nem értettem belőle. Minap a most beszerzett notebookon lévő Win11-gyel is szenvedtem, mire megnéztem pár infót a rendszerről, arról nem is beszélve, hogy pár SSD programot telepítenem kellett...

...de akkor is fenntartom..egy éppen áttérő sokkal kevesebbet ért itt mint a win 10 topikban...

Ez önmagában teljesen normális. Nemrég elmentem virusalapú állati oltóanyag gyártás területére és sokkal kevesebbet értettem belőle, mint egy trilaterális NATO hadgyakorlat szárazföldi/légi térképeszeti biztosításának megtervezéséből. Utóbbi tök egyszerű számomra. Ez normális szerinted? Összefügghet-e azzal, hogy az egyiket 10 évig csináltam, már amikor épp ilyen kérés/parancs érkezett?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés