- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
na de bakker del mijjó gonzálesz, meg iylenek
... épp ez az ! Te azon kevesek kozé tartozol, akik válaszában újabb rébuszokat talál egy magamfajta teljesen kezdő linuxos/hardveres, és vissza is szoktam kérdezni, tapasztalod,
de a visszareakciodban ismét, egy kezdő számára félig kinai és csak félig érthető tartalom mutatkozik
Ez tényleg nem kritika részemrol, csak szeretném hogy fele energiád menjen el
(meg hogy nekem is)
Számomra szakmailag magas a mondanivalód legalabb 50% -a , még a visszareakciodban is
Mások épp csak annyival irnak többlet szakkifejezést számomra, amiennyit az előzményekből kifolyólag fel is tudok fogni, és fel is tudom használni/utána tudok nézni stb.Értesz?
Téynleg jol jön ,h segitesz, csak ha megérted, min/miken akadok el irásaidbol, akkor nyersz te is kétszer annyi időt és enerdzsit ezentúl, meg én is , mert fele annyi extrát fogsz leirni végre , énnekem meg az extra rébuszokra
nem kell értetlenul pislognomAmúgy, mondom, a mondanivalod felét , negyedét általaban érteni szoktam, az teljesen rendben is van és köszönöm előre is ,utolag is , még egyszer .
Pl. ma visszakérdeztem az erőforrások csökkentésére, hogy KONKRÉTAN miket javasolsz uninstallra ... még mindig nem tudom, mert nekem, totálkezdőnek az egyelore használhatatlan info, hogy uninstalláljak pár nyomtatási alkalmazást, meg hálozati eroforrást...
.. az se tudom, mi az a hálozati erőforrás, vagy micsodi...
nemhogy azt, mely alkalmazások ilyenek, melyeket BIZTONSÁGGAL el is tudok majd távolitani a rendszerről...
Nah, irtam egy példát
Értesz?
Persze csak annyit irj, amennyire időd, energiad van ; nem azt mondom, h mindenáron segitsen midnenki mindenkinek
Sőt, igy is kissé kellemetlenul érzem magam attol, hogy én mint totálkezdő, szinte sose tudok segiteni senkinek...
...Én se szakmailag, se más modon nem tudok, sajna....... szoval igy is sokat koszonhetek nektek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest