Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz doc #9338 üzenetére

na de bakker del mijjó gonzálesz, meg iylenek :D ... épp ez az ! Te azon kevesek kozé tartozol, akik válaszában újabb rébuszokat talál egy magamfajta teljesen kezdő linuxos/hardveres, és vissza is szoktam kérdezni, tapasztalod,

de a visszareakciodban ismét, egy kezdő számára félig kinai és csak félig érthető tartalom mutatkozik ;)

Ez tényleg nem kritika részemrol, csak szeretném hogy fele energiád menjen el
    (meg hogy nekem is ;) )

Számomra szakmailag magas a mondanivalód legalabb 50% -a , még a visszareakciodban is ;)
    Mások épp csak annyival irnak többlet szakkifejezést számomra, amiennyit az előzményekből kifolyólag fel is tudok fogni, és fel is tudom használni/utána tudok nézni stb. :)

Értesz? :) Téynleg jol jön ,h segitesz, csak ha megérted, min/miken akadok el irásaidbol, akkor nyersz te is kétszer annyi időt és enerdzsit ezentúl, meg én is , mert fele annyi extrát fogsz leirni végre , énnekem meg az extra rébuszokra
    nem kell értetlenul pislognom ;)

Amúgy, mondom, a mondanivalod felét , negyedét általaban érteni szoktam, az teljesen rendben is van és köszönöm előre is ,utolag is , még egyszer . ;)

Pl. ma visszakérdeztem az erőforrások csökkentésére, hogy KONKRÉTAN miket javasolsz uninstallra ... még mindig nem tudom, mert nekem, totálkezdőnek az egyelore használhatatlan info, hogy uninstalláljak pár nyomtatási alkalmazást, meg hálozati eroforrást...

.. az se tudom, mi az a hálozati erőforrás, vagy micsodi... :))
    nemhogy azt, mely alkalmazások ilyenek, melyeket BIZTONSÁGGAL el is tudok majd távolitani a rendszerről ;) ...

Nah, irtam egy példát ;) Értesz? :)

Persze csak annyit irj, amennyire időd, energiad van ; nem azt mondom, h mindenáron segitsen midnenki mindenkinek :)

Sőt, igy is kissé kellemetlenul érzem magam attol, hogy én mint totálkezdő, szinte sose tudok segiteni senkinek... :U
    ...Én se szakmailag, se más modon nem tudok, sajna....

... szoval igy is sokat koszonhetek nektek . :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés