Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #79662 üzenetére

"Ez a bugyuta Stacer....no mindegy, annyit majd megtennél, hogy összehasonlítod a root joggal indított Bleachbit opcióival?"

Megtörtént.
    Nem fair a meccs mert a bleachbit felveszi a böngészőket is, azok gyorsítótára simán 1-2Gb is lehet. Nem pipáltam be mert ezeket jobb magukból a böngészőkből intézni manuálisan.
    Valamint egy vagon olyat is belevesz amiket én nem szoktam takarítani, bash előmények, fájlkezelő előzmények stb. Amiket én intézek ha kell, de nem szoktam törölni, jól jön sokszor.

A Stacer lehet bugyuta de nekem tökéletes. Igaz a package cache meg az app cache törölhető lenne a csomagkezelőből is, viszont a logfájlok is néha takarításra szorulnak.

"ezeréves XP-t hozod fel példának, de ma már nem azt a WInt használják ám a népek, nem tudtad"

Főnök görgessen feljebb, a Win 10-em éppen 7 éves :) És köszöni jól van pedig az is gyilkolva van rendesen.

"Az meg, hogy ragaszkodsz valamihez, mert rugalmatlan vagy egy alternatívát megismerni, inkább egy apró programhoz Wine-t használsz.."

Nemnem, nem egy hanem kb. tucat apró portable programhoz és 5-6 csak Wine alatt futó régi játékhoz is kell a Wine. Ezek olyan gyöngyszemek amik zömmel már Windowsra is letölthetetlenek de Linuxra sose voltak.
    Pl. az eredeti első Mario windowsos változata (nevess ki, igen Mario :) ), a Bejeweled régi verziója , az Angry Birds első, szerintem legjobb és reklám és korlátozás nélküli teljes verziója és még pár ilyen.
    Ilyenekkel játszogatok, homo infantilis... :)

A Linuxos natív PS emulátor egy rakás ... nemmondom micsoda, az Epsxe viszont jobb mint a Wines.
    Ha már játék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés