- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias40 #78653 üzenetére
CMS felejtos, nincs, nem letezik, megoldhatatlan, lehetetlen.
Wine Internet Explorer-t nem lehet pluginezni (Axtive X) mert nem lehet, masba nem epul be, Linuxos Firefoxba nem epul be, peeig azt asszem meg lehetne hekkelni, az osszes tobbi meg kivezette az NPAPI tamogatast, sot tiltva van. De midegy mert a beepulo Winre valo.
NVMS1000 es tarsai Wine alatt hibaval elszall.
Emiatt a bongeszos eleres kilove,
nativ szoftver Linuxra nincsen, amik vannak az jatekszer.
Kamerakat lehet de DVR vonalon nincs alternativa.
Ami vicc kategoria mivel az osszes normalis dvr es nvr valami linuxon alapul.
Nvr talan menne de azzal pont nics dolgom evek ota, ahota lehet volt v.mi fejlodes.
En vagyonor vagyok es tavoli eszkozoket menedzselek, hidd el ha en 2 ev keresgeles utan nem talaltam megoldast akkor valoban megoldhatatlan. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tobias40 #78653 üzenetére
Üdv!
Ami gépen jól fut a W10, azon bármelyik disztró ugyanolyan jól fog menni. Elsőnek a népszerű asztali disztrókat javaslom, válassz egyet ami tetszik mondjuk közülük:
Ubuntu (LTS kiadások), Linux Mint, Manjaro és ezek elérhetőek többféle asztali környezettel.Böngésző: mindegyik elérhető, hamarosan azt hiszem még az Edge-et is kiadják majd Linuxra. Opera, Chromium és Chrome is van. Ez utóbbihoz mondjuk lehet hozzá kell adni egy tárolót a rendszerhez, de ez disztró függő.
Outlook: Thunderbird. Én minden oprendszeren azt használom a céges office365 levelezés intézésére, faja. Vannak hozzá mindenféle kiegészítők, így pl. az Outlook naptár integráció is működik.
Magyar nyelv: minden disztróban benne van alapból, telepítéskor rögtön választható.
A NAS elérésével szerintem nem lesz gond. A CMS progis dolgot nem tudom, az lehet igényel majd némi guglizást.
Kipróbálásra meg azt tudom mondani, hogy tegyél fel egy ingyenes VirtualBox-ot a W10-en és először az alá tedd fel egyik-másik disztrót, aztán ha megvan ami tetszik, utána próbáld ki élesben is. - Meg magával a telepítő pendrájval is be tudsz bootolni live módban, ott is próbálgathatod a disztrókat mielőtt telepítenéd.
Telepítő kiírása: rufus progival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Asztalos klub
- Dark Souls sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest