Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Én abszolút kezdőként nem javasolnám a Gentoo-t, valószínűleg sok problémába fogsz belefutni, amire nem találsz azonnal megoldást, és ez elveheti a kedvedet.
Szerintem Ubuntuval érdemes kezdeni, aztán egy minimal install-ból/Debian netinstallból felépíteni a rendszert, és csak ezután a Gentoo. Én a második résznél tartok, de csak hobbyból szórakozom vele, ha te komolyan tanulni akarsz, akkor egy lépcső akár pár hónap alatt letudható.
Tudom, a Gentoo-sok azt mondják, hogy minden nagyon jól dokumentált, de ha valaki nem ismeri a bash parancsokat, vagy nem tud egy xorg-ot konfigurálni, akkor hamar beletörik a bicskája, és csak a fórumokat bombázza kérdésekkel, amitől mindenkinek tele a .... hócipője. Ha még a gugli-t sem használja / nem tud angolul, akkor végképp
-
VladimirR
nagyúr
bar en klinikai eset vagyok, de en debian-nal kezdtem, total nullarol, majd kesobb beujitottam melle gentoo-t is (raadasul hardened-et)
mindket esetben tavolrol, egyik gepen sincs monitor/billentyuzet, igy grafikus felulet sem, megis, kis utanaolvasas itt/ott (gentoo handbook, gentoo-wiki), s egesz jol el lehet boldogulni velukszerk.: ez meg itt a fenti link helyesen
-
dr_strange
senior tag
Virtualbox megy gentoon. Vagy forditva gondolod?
Ha nincs valami egzotikus hardvered es pontosan koveted a kezikonyvet (es nem szorakozol a bugos grafikus telepitovel), akkor jo esely van ra, hogy fog az a Gentoo mukodni, legfeljebb utana idobe telik, mig testre szabod, beallitgatod, ujraforditod stb. Csak ne szegyellj olvasni elotte, meg vannak Gentoo-related forumok stb. ahol lehet kerdezni (lasd alairasom).
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest