- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha alapból magyarul telepítesz mindent akkor a bill kiosztás is magyar lesz (jelzi is a panelen egy magyar zászlóval
), utólag már nem tudom, hogy lehet mert mivel magyar nem ajánlja fel annak választási lehetőségét (most atniX15b3 alól írok), ill egyes programokhoz (pl LO, Iceweasel, Chromium) szükség van azok magyar nyelvi csomagjaira is.
Pulseaudio is elindul alapból nálam, de ha nálad mégsem a törött csomagok végett, akkor a vezérlőpult, desktop és edit icewm settingsnél startup alatt irkálhatsz be parancsokat, ez olyan kb mint az rc.local (ill azt is használhatod, az etc-ben találod), amúgy meg húzd fel azt a live isót, ott csak a pulseaudiót kell telepíteni, amúgy minden be van állítgatva.
agy73p: Legfrissebb Mintitube-ot (Ubuntu/Debian alá) az oldaláról le tudod tölteni pl., de ha böngészőben tearingel akkor vlc-ben is fog, max nem olyan látványosan, úgyhogy akkor biztos nincs rendesen beállítva az az asztal. -
Cyrin
addikt
én antix beta2-t próbáltam és lehetett rá magyar billentyűkiosztást tenni, jelezte is a jobb alsó sarokban egy magyar zászlóval.
szóval lehet rá tenni, de már ln sem emlékszem hogyan, annyit tudok hogy már eleve a telepítésnél magyarra állítottam amikor a pendrive-ról bejött a választóképernyő, aztán meg talán a rendszerbeállításoknál van nyelv.
de itt az RC is antixból, azon is próbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest