- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
sh4d0w #24099 üzenetére
& Penty: Amiket most itt elmondtatok azok bizony tényleg elég jó érvek. Igen, a Debiant én is akkor offoltam, amikor leoltott a telepítő, hogy itt bizony most a WIFI driver nem lesz telepítve, mert zárt (intel). Ez még egy korábbi wheezyvel volt. Ok, hogy alapjáraton szabad szoftver szellemiség van, de egy wifi driver miatt ezt benyomni? Nemár
Tudom ez ma már nem így van és lehet a zártat is választani (akkor a telepítőben nem tudtam már utólag), de elvette a kedvem. Ekkor tértem át Manjarora, viszont itt meg úgy érzem hogy kb mindent megcsinál helyettem a rendszer. Annak ellenére hogy rolling, még nem ütköztem problémába, de lehet csak szerencsém volt. Munkára persze abszolút érthető hogy nem rolling rendszert választunk, hanem valami atomstabil megoldást.
Mindenesetre az Arch azért is tetszik, mert össze kell legózni, és több helyen is olvastam hogy pont így lehet igazán megtanulni a linux lelkivilágát. Nekem meg most ez kéne, mert itt Manjaron túl kényelmes, és engem is lustává teszErre a Slackre is ránézek, már le is jött az iso, ahogy látom ez is ős-disztró mint a Debian.
Nekem egyébként bejön ez a mókolgatás, persze azt én sem szeretném ha egy frissítéstől széthalna a rendszer és nem tudom hogy kell megoldani.
De akkor ha nem rolling és egyben nem Arch, akkor mégis melyik disztró a legjobb a linux mélyismeretének megtanulásához? Minél több disztró kipróbálása esetleg? Mert szerintem tanuláshoz az sem jó, ha minden fullra alánk van rakva, és kb semmit nem kell vele foglalkozni, aztán ha fél-egy év után jön valami nagy gebasz, akkor meg nézünk mint a moziban hogy most akkor mivan.. -én azért utánamegyek és rákuglizok.D - de ha a nagyközönség szemszögéből nézzük a dolgot... Remélem nem kérdeztem nagy baromságot
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest