Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz McSzaby #16319 üzenetére

Pedig jó az a Debi, ráadásul sokkal kevesebb erőforrást eszik, mint pl. az aktuális Ubuntu.

A Winevel lehet játszani, de nem mindent és általában ami elindul az lassabban fut, mintha Win lenne. Itt nézd meg, hogy melyik játék / program mit csinál, ezt pl. én küldtem be: [link], régi nagy kedvencem a System Shock2, és ez még hibátlan is Linuxon, sőt, ott egyből volt térhangzásom, Win7 alatt meg egy óra szívás volt megcsinálni.

Régebben találkoztam olyannal, hogy pl. a Serious Sam2 Windows alatt nem tudott szervert találni, erre elindítottam ugyanazt a játékot csak simán Linux alól, és ott meg hiba nélkül ment a hálózat, tudtam játszani. (a játék mondjuk egy hulladék multi téren, de nem is arra csinálták ;] )

chab7: az lxde meg xfce elég snassz nekem. Szeretem, ha valami kis látvány is van a DE-ben és finomság.

Ez a külön letöltés meg szükségtelen, nálam ott van minden a tárolókban. Ha nem, akkor meg a közösségi CCR-ben. Talán csak egy különleges, hangkártyás oszcilloszkóp progit kellett forrásból feltennem, mert az meg régi gtk-s volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés