- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #85268 üzenetére
Tibikomám! Titkos ikred/lelkitársad van, sose gondoltam volna...ill reménykedtem, hogy mégse lehet ilyen!
Ezeken en mar tulvagyok, csak neha fejtegetem a mondandomat, es akkor is nagyon szep kontosbe bujtatva.
Fura is lenne, ha nem lennél tól ezeken, tekintve a novelláskötetnyi blogjaidat, amik ezzel a témával foglalkoznak!
Én megintcsak nem értem a problémát....ha annyira megkövesedett a Windows és programjai használata, akkor azt kell használni, csak azért Linuxra rápróbálni, hogy a Linuxusereket lehessen bactatni....
(#85267) Kence Fice
Már rég nem szállok bele ilyen értelmetlen vitákba....akinek nem tetszik a Linux, ne használja, ennyi.
Ráadásul jön az újabb meglepetés, hogy az oldalon többször is szerepel ugyan az a verzió, megint jön az elbizonytalanodás, hogy vajon mi a különbség közöttük, melyik az igazi a látszólag egyformák között.
Ebben azért segítek kicsit, épp láttam az új Manjaro oldalt és bizony el kell olvasni, amit látsz, sajna az informatika nyelve az angol, ez se tetszik neked, de ez van. Szóval nem ugyanazon verziók ismétlődnek ott, ha nem csak írni szeretsz, hanem olvasni is, nézz rá újra és meglátod!
De lehet én nem látok jól, melyek lennének az ugyanazon verziók? Az, hogy ugyanazon DE-vel ismétlődnek, az teljesen normális, de ezek nem ugyanazon core-ra húzott verziók ám.Nem is jó, ha figyelmetlen vagy és egy PC-re/notebookra mondjuk alábbiak közül töltesz le valamit:
Mivel nem szeretsz az oldal aljára sem görgetni, javaslom megnézni a weboldal felső karéját is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest